Neo’nun Fiesta’ları sezona hazırlanıyor!

Sezonun ilk yarışları için geri sayıma geçilirken, garajlardaki hazırlıklar da hız kazanmaya başladı. Geçtiğimiz sezon Palio’lara verdiği hesaplı ve başarılı servis hizmeti ile dikkat çeken Neo Motorsport, yeni sezonda Fiesta’lara odaklanarak hedefini revize ederken yeni araçlarını sezona yetiştirmek adına garajda yoğun bir tempo sergileniyor.

Göztepe Sanayi’deki Mami Garaj’da yerleşik Neo Motorsport’un yeni sezonda servis hizmeti vereceği Fiesta’lardan biri kasa haline getirilip sıfırdan hazırlanıyor. Ford Rallye Spor Turkey’den satın alınan aracın ralli ve rallikros için kiralama görüşmelerini sürdürmekte olan garajın patronu Adil Küçüksarı, bir yandan da garajın daim müşterisi Yasemin Cuflaz’ın antrenmanlarına eşlik ediyor. Palio’sunu satarak Fiesta’ya dönen Çuflaz için, Kemal Gamgam’ım Fiesta’sı satın alınmıştı.

Neo Motorsport garajında bulunan üçüncü Fiesta ile ise Bursa’dan Emre Zümrüt yarışacak. Garaj, ‘hazır’ gelen Fiesta’ya sezonda servis desteği verecek. Neo garajın görüşmelerini sürdürdüğü diğer Fiesta kullanıcılarının da çatısı altında toplanmasıyla sezon içinde geniş bir çadır açmayı planlayan Neo Motorsport, Ford Rallye Sport Turkey ile yaptığı anlaşmayla Fiesta’ların tek yetkili servisi ve tedarikçisi olmuştu.

Bu arada, garajın diğer iki yarış aracı Clio’lar da sezon öncesi bakımları tamamlanarak hazır halde ‘müşteri’ bekliyor. Rallikroslarda da kiralanması hedeflenen Clio’ların Eskişehir otokrosunda start alması planlanırken, birinde ‘kuzen’ Murat İpek’in yarışması bekleniyor. Garajın patronu Adil Küçüksarı ise, gerek garajın artan temposu gerekse iş hayatındaki tempo nedeniyle bu sezon yarışmayı ikinci plana almış durumda.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top