Kuvvet Başkan, Evo’yla tırmanacak!

Tırmanma sezonunun ik randevusu olan Şırlan için geri sayım başladı. Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen geleneksel tırmanma yarışına, EOSK’un eski Başkanı ve eski bir yarışçı olan İsabeyli belediye Başkanı Kuvvet Erim hem ev sahipliği yapacak, hem de N4 Evo ile kupanın beldesinde kalması için uğraşacak!

Belediyenin Şırlan su şirketinin sponsorluğunda gerçekleştirilen tırmanma yarışında, İsabeyli ve özellikle Çobanlar köyü halkının yakın ilgisini bu yıl daha da arrtırmak isteyen Kuvvet Erim, beldeye kazandırdığı Fakülte’nin kampüsünde yarıştan bir gün önce organize edilecek olan festival ile gençleri, ertesi gün yarışta ise son spec Evo ile kendi parkurunda tırmanarak ta bölge sakinlerinin ilgisini yarışa çekmeyi planlıyor.

İsabeyli’de belediye başkanı olmadan önce oğlu Sencer ile parkurlarda mücadeleye ortak olan Kuvvet Erim, yarışçı ruhunu geçen yıl yine İsabeyli’deki tırmanmada öncü plakası taşıyan Subaru ile parkura çıkarak gösterdi. Beldesinde ve Nazilli içlesinde sevilen bir belediye başkanı olarak iki dönemdir görev yapmakta olan Kuvvet Erim, İsabeylilerin desteğini arkasına katarak tırmanacağı parkurda Deltasport’un Evo’sunu kullanacak.

Kuvvet Erim, garajdan bu yarış için kiraladığı yarıştan önceki gün yapılacak antrenman çıkışlarında da kendisine Evo’sal taktikler vermesi için garajın patronu şampiyon rallici Volkan Işık’ı da İsabeyli’ye özel olarak davet etti. Başkan Erim’in kurtlar sofarasından farksız olan grupta podyuma çıkıp kupa almak için mücadeleye soyunması, belde halkında şimdiden merak uyandırdı.

Aydın Hoşgör

Son 70 haber

1 Yorum - “Kuvvet Başkan, Evo’yla tırmanacak!”

  1. işler iyice kızıştı desene, baksana Volkan bile oraya gitmiş

Yoruma kapalı

Go To Top