Atabay’dan ’10 puanlık’ sorular..

OSFED Kurucu Başkanı oyman Atabay, federasyona muhalif kanadın kurduğu Kulüpler Birliği Platformu’nda yazdığı yazılara bir yenisini daha ekledi. Atabay, “10 Puanlık soru” bağlığı altında kaleme aldığı yazıda, Federasyon Genel Sekreterliği’nden ayrıldıktan sonra kendi şirketini kurup hizmet sektöründe yer alacağını açıklayan Banu Başeren’i hedef alarak, ‘B Plan’ şirketini ‘yeni bir Omspor’ olarak tanımladı. Atabay, yazısında şu görüşlere yer verdi;

“Şimdi size 10 ar  Puanlık  sorular; 11.03.2011 Tarihinde Tescil edilerek Ticaret Odasına  kayıt yaptıran; ?B Pplan Tanıtım Organizasyon ve Danışmanlık Ltd. Şti.? kime ait ? Bu şirket önce Formula 1 esnasında  ve daha sonra da  bu yıl yapılacak tüm  organizasyonlar da   Federasyona  kaç yüz bin liralık faturalar kesecek? Bu şirket Federasyon?un yeni OMSPOR?u mu? Şirket sahibi Federasyonda yeni göreve getirilen birisi olabilir mi? Söz konusu kişi eskiden de Federasyonda çalışıyor mu idi? Başkan?ın kendisinden vazgeçmeme nedenleri biraz karışık mı? Federasyon?un Yönetim Kurulunun bu işlerden haberi var mı? Varsa, kendilerine çalışmalarında başarılar dileyip çiçek geöndermeli mi?

Yukarıdaki sorularda en çok puan alana  ileri görüşlü kişi ünvanı verilecektir. Şakalar ve espriler bir yana,  tezgah aynı tezgah, bir şirketi kapatıyoruz yenisini açıyoruz. Federasyonun kanını (tüm gelirini, maddi varlığını) öyle veya böyle kimseye kaptırmayacağız mantığı devam ediyor. Saygın bir takım Yönetim Kurulu Üyelerinin yukarıda belirttiğimiz gibi bu işlerdeki işbirlikteliklerini, maddi veya  manevi edinimlerini  tek tek, isim isim bu platformda açıklayacağız. Ne yazık ki bu spora gerçek katkısı olan ve adının yalnızca  Yönetim Kurulu Üyeliğinde ya da yedek üyeliğinde adı geçen birtakım  arkadaşlarımızın, maalesef  o konumda oldukları için suçlamalara muhatap olmaları bizlerce önlenemez.

(Kulüpler Birliği Platformu’ndan alınmıştır)

?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top