Banu Başeren, ‘Eğitim Kurulu Başkanı’ oldu

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nda uzun yıllar yaptığı Genel Sekreterlik görevinden istifa ederek dikkat çeken Banu Başeren, farklı bir görev ile yeniden federasyon adına hizmet vermeye başladı.

Muhalefetin öncelikle görevden alınmasını talep ederek uzun süre gündemin üst sıralarına dahil ettiği Başeren’in, mali genel kuruldan sonra Başkan Tahincioğlu’na yönelik eleştirilere daha fazla gerekçe olmamak ve sporda geçen hizmetlerini daha fazla yıpratmamak adına aldığı istifa kararını, geçtiğimiz haftalarda yapılan 2010 sezonu ödül töreninde bizzat Başkan Tahincioğlu deklare etmişti.

Aynı zamanda FIA Kadınlar Komitesi Üyesi olan Başeren, Federasyonun uluslararası eğitim programlarında da etkin bir şekilde çalışma yürütmekte idi. Kısa dönem ayrılıktan sonra, yönetim kurulunun teklifi üzerine spor yöneticiliğine geri dönen Banu Başeren, bu kez Eğitim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

Riva’da yapılmakta olan sezon öncesi üst düzey görevliler eğitim toplantısında görev alan Başeren, programına başlamadan önce yaptığı kısa konuşmada, geçen kısa sürede herhangi bir küslük yaşamadığını vurguladı ve önümüzdeki iki yıllık dönemde eğitim çalışmalarını arttırarak sürdüreceklerini söyledi.

Eğitim Kurulu’nun öncelikli olarak geniş katılımlı bir çalışma ekibi kurmayı hedeflediğini dile getiren Başeren, sadece ulusal yarışlarda değil aynı zamanda FIA’nın da talebi üzerine yapmayı sürdürecekleri yurt dışı eğitim çalışmaları için de kurulda olabildiğince geniş katılım hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Aydın Hoşgör | Riva

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top