Taner Şengezener?den sürpriz; ‘bayan pilot’

İzmirli eğitmen rallici Taner Şengezener, yeni sezonun kendileri için çok yoğun bir sezon olacağını ve T-Max Racing olarak Türkiye’deki tüm şampiyonalara katılacakları söyledi. Şengezener, Ralli Ajansı?na yaptığı açıklamada, Türkiye Pist Şampiyonası’nda maxi ve 1600 sınıfında öğrencilerin, yarıştıracaklarını ayrıca ralli, tırmanma ve otokros yarışlarında da bu sene araç parkıyla hazır bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Zavoli oto gaz sistemleri ile görüşmelerini devam ettirdiklerini ve bu sene de sponsorluğun devam etmesi durumunda, rallikros ve tırmanma yarışlarının yanında, ralli şampiyonasının da planları arasında yer aldığı belirten Taner Şengezener, ?bu sene ralli şampiyonası çok çekişmeli ve rekabeti bol bir şampiyona olacak. Biz de grup N sınıfında bu rekabetin içerisinde bulunmak istiyoruz? dedi ve sözlerini şöyle tamamladı;

?İkinci Subaru?muzu ralli şampiyonasında sürpriz bir bayan pilotumuz kullanacak. Eğer sponsorluk devam ederse de bazı genç pilotlara desteklerimizde devam edecek. Hem benim, hem de takımım adına çok yoğun bir sezon bizi bekliyor.?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top