Federasyon, kulüpleri ‘kampa’ alıyor!

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, sezonun başlamasına sayılı günler kala, organizatörler başta olmak üzere bünyesindeki kulüpleri bu hafta sonu kampa alacağını açıkladı. Riva?daki Legend Otel?de düzenlenecek olan toplantı hem ?kulüplerarası toplantı? ve hem de ?organizatör eğitim semineri toplantısı? olarak iki bölüm halinde düzenlenecek.

Federasyondan kulüplere ulaşan resmi davet yazısında, ?Türkiye Şampiyonası takviminde yer alan kulüplerin eğitim ve toplantıya katılmalarının zorunlu olduğu? vurgulandı. Organizatör kulüpler için dört, diğer kulüpler için ise ikişer kişilik konaklama giderlerini karşılanacağının belirtildiği davet yazısında, özellikle organizatör kulüplerin kendi yarışlarında görevlendirecekleri direktör, komiser ve sekreterlerinin eğitim toplantısına katılması şart koşuldu.

Organizatör olmayan kulüplere ise başkan ve faal bir üye olmak üzere iki kişilik davet gönderildi. Kulüpler, hafta sonu kampına davetli listesi haricinde ?misafir? getirmek istemeleri halinde ise, aynı otelde özel fiyattan faydalanabilecekler.

Hafta sonu kamp programı ise sabah 9.30?da kayıt işlemleri ile başlayacak. 10.30?ta sezonun ikinci kulüpler toplantısına tüm davetliler dahil olacaklar. Offroad kulüpleri ile toplantı yapılırken, mahalli şampiyona organizatörleri öğlen yemeğinde bir araya gelecekler. Ardından ralli toplantısı yapılacak. Rallikros, tırmanma ve organizatör eğitim toplantılarına ise, herkese açık öğle yemeğinden sonra geçilecek.. İlk günün programı akşam yemeği ile sona erecek.

Pazar günü ise program saat 10?daki üst düzey davetli ve kulüplerin katılacakları ilk toplantı ile açılacak. Teorik teknik kontrol toplantısından sonra öğlen yemeği, ardından organizatör eğitimi ve teknik kontrol pratik eğitimi ile gün ve kamp programı tamamlanacak. Davet mektubunun sonunda, kulüplerin 2011 lisans işlemlerinin tamamlaması gerektiği de hatırlatıldı.

Son 70 haber

3 Yorum - “Federasyon, kulüpleri ‘kampa’ alıyor!”

  1. Bildiğimiz kadarı ile yol masraflarını katılımcılar ödüyor neden federasyon tüm masrafları karşılamıyor. Bu eğitimi alanlar komşu ülkelerdeki yarışlardamı üst düzey yönetici olacak yoksa şişkin maaş mı alacak? Kulüpler Birliği Platformunu göreve davet ediyoruz..

  2. Anlaşılan federasyon para harcamamak için yol masraflarını kulüplerin sırtına yüklemiş. İstanbul dışında İzmir ve Ankara’da federasyon tarafından görevlendirilecek 2 veya 3 kişi bu eğitimleri zaten yapabilirdi. Federasyon eğitim amaçlı davet ediyorsa tüm masrafları karşılamalıydı zaten Ana Statüde zaten bu tür harcamalar için yöntem belirtiliyor.

  3. Kulüplerarasi toplanti ile Ust duzey ve teknik kontrol seminerlerini bir araya getirerek bu organizasyonun kapsamini iyice buyultmusler. Ancak zaten senede bir, bazen de hic yapilmayan seminerler icin maalesef uc-dort gun oncesinden ve kulupler vasitasi ile haber verme yolunu secmisler. Federasyonumuzda, gorev alan herkesin e-posta adresi veya telefon numarasi bir sekilde mevcut. Keske 2-3 hafta onceden bu kanallari kullanarak haber verselerdi de, insanlarin iki ayaklarini bir pabuca sokmasalarmis. Ayrica belli buyuk ve aktif bolgelerde (Ankara, Antalya, Izmir gibi) bu tarz seminerler yapilsa, hem katilim daha fazla olur hem de daha verimli our diye dusunuyorum.

Yoruma kapalı

Go To Top