Söz sizde!

Otomobil sporlarında ortalık toz duman! Yönetim ile muhalefet arasındaki çekişmenin arkası kesilecek gibi görünmüyor. Yönetimi harcamalarda usuzsüzlüklerle suçlayan muhalefet, bir yandan hukuk mücadelesi sarf ederken, diğer taraftan da kamuoyunu bilgilendirme adına girişimler yapıyor. Çok kimse, ilk defa bu kadar ayrıntılı bilgilerden haberdar olurken, genel kurullarda oy veren delegelere yönelik toplantılarda görüşlerini açıklamayı tercih eden yönetim ise şimdilik sessizliğini koruyor.

Sporun tepesinde yaşanan bu tepişme hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sporcu, mekaniker, gözcü-gözetmen veya sporun cefakâr izleyicisi olarak, yönetim kavgası hakkında hiç mi fikriniz yok? Kendü görüşlerini kamuya mal edenlerin yanı sıra, farklı kesimlerin fikirlerinin de orta yerde okunur, bilinir olması bu sürece olumlu katkı yapabilir. İşte bu yüzden, sporda fikir sahibi herkesi bu sütünlardan görüşlerini açıklamaya davet ediyoruz.

Hukuk ve ahlak değerleri karşısında Ralli Ajansı’nı ve kendinizi zora düşürecek ifadeler kullanmadan, ama herhangi bir kelime-satır sayısı sınırlaması olmaksızın, görüşlerinizi aşağıdaki yorum modülünü kullanarak bizlere iletirseniz, bu sütunlarda aynen yayınlanacağından emin olabilirsiniz. Aynı zamanda sizleri, yan sütunlardaki iki ayrı ankette de kendi görüşlerinize uygun seçenekleri işaretlemeye davet ediyoruz.

Haydi, şimdi ifade zamanı.. ‘Benim görüşümden kime ne?’ diye düşünmeden, açık yüreklilikle herkes fikrini, görüşünü, düşüncesini, ‘eteğindeki taşları’ döksün burada..

?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top