Platform, 41 kulüple güçlendi

Federasyona karşı muhaelefeti sertleştiren Satvet Çiftçi’nin himayesinde oluşturulan Kulüplerbirliği Platformu’na şimdiden 41  kulübün katıldığı açıklandı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren kulüplerin yarısına yakını  platformda temsil edilirken, yönetime karşı muhalefetin elindeki kozlar giderek güçleniyor. Başkan Mümtaz Tahincioğlu’nu, dört koldan çember içine alarak spor teşkilatı, spor camiası ve hukuk karşısında zor duruma düşüren Satvet Çiftçi başkanlığındaki muhalefet, Kulüpler Birliği Platformu kanalıyla genel kurulda kullanılan 145 oydan 80’ini kontrol edebilir hale geldi. Çiftçi’nin, otomobil sporlarında faaliyet gösteren kulüpleri bir çatı altında toparlayarak güç birliği yapılması planı, 41 kulübün katılımı ile gerçekleşmiş görünüyor. Kulüpler Birliği Platformu’na dahil olan kulüplerin isimleri işe şunlar;

Adana Motorsporları Derneği Kulübü, Afyonkarahisar Otomobil ve Motorsporları Kulübü, Antalya Motorsporları Kulübü, Antalya Otomobil Kulübü, Ankara Doğa Sporları ve Offroad Kulübü, Ankara Drag Kulübü, Aydın Otomobil ve Motorsporları Kulübü, Bolu Otomobil Sporları Kulübü, Çankaya Karting Spor Kulübü, Denizli Doğa Sporları ve Offroad Kulübü, Düzce Otomobil Sporları Kulübü, Düzce Otomobil ve Offroad Kulübü, Ege Otomobil Sporları Kulübü, Elazığ Otomobil Sporları Kulübü, Gaziantep Motorsporları Kulübü, Hatay Motorsporları Kulübü, Hitit Otomobil ve Motor Sporları Kulübü, İzmir Otomobil Kulübü, İskenderun Motor Otomobil ve Dağcılık Spor Kulübü, İstanbul Otomobil Sporları Kulübü, İzmir Doğa Sporları ve Offroad Kulübü, Karadeniz Motorsporları Kulübü, Karabük Motorsporları Kulübü, Kayseri Motorsporları Kulübü, Kayseri Offroad Kulübü Derneği, Konya Motorsporları Kulübü, Kumluca Modifiyem Kulübü, Karadeniz Otomobil Karting Sporları Kulübü, Mersin Otomobil Sporları Kulübü, Ordu Otomobil Sporları Kulübü, Samsun Offroad Kulübü Derneği, Sinop Alternatif Sporlar Kulübü, Sinop Offroad Motorsporları Kulübü, Sivas Otomobil Sporları Derneği, Sakarya Otomobil Sporları Kulübü, Şanlıurfa Motorsporları Kulübü, Tarsus Otomobil Sporları Kulübü, Tarsus Offroad Kulübü Derneği, Troia Otomobil Sporları Derneği, Karadeniz Ereğli Otomobil Kulübü.

Son 70 haber

2 Yorum - “Platform, 41 kulüple güçlendi”

  1. helvayı karacaklar :)

  2. Süleyman Selek

    Sırf, başında Satvet ÇİFTÇİ olduğu için sıcak bakamıyorum bu oluşuma. Büyük ihtimalle de kendi kendilerini bitirecekler. Kendisi kulüpleri çok umursuyordu madem, neden zamanında İSOK’a destek vermedi, destek olucağı yerde köstek oldu.

Yoruma kapalı

Go To Top