Kulüpler Birliği Platformu, ‘start’ aldı!

Kulüpler Birliği Platformu kurucu başkanları Satvet Çiftçi ve Oyman Atabay, federasyon Başkanı Mümtaz Tahincioğlu’na hitaben kaleme aldıkları bir mesajla yeni oluşumu, görevlerini ve hedeflerini açıkça ilan ettiler. Kulüpler Birliği Platformu’na dahil olan kulüplerin hiç birisininfederasyonun yeni oluşturmaya hazırlandığı yönetiminde görev almayacakları vurgulanan açıklamada yer verilen görüşleri satırına dokunmadan aynen yayınlıyoruz..

“Sayın Başkan,

Sizlere bu Federasyonun  misyonunu tamamladığını, artık tüm spor camiamızın kucaklayacağı, sizlerin öneri ve onaylarınız ile iş başına getireceğimiz yeni bir yönetimin gerekliliğini  son zamanlarda defalarca ifade etmiş idik.

İşte görüyorsunuz ; gerek mali kongre esnasında, bir tek konuşmacının bile çıkıp muhalif olan bizlerin yapmış oldukları eleştirilere cevap vermemesi, gene Federasyonun ödül töreni öncesi yapmış olduğu  Kulüpler toplantısında,  hiçbir itiraza ve muhalefete izin vermeyip konuşmalarını engellemesi,  görüldüğü gibi bu Federasyonun tamamen bittiğinin bir göstergesidir. 

Otomobil Sporları ile ilgili tüm basın ve yayın kuruluşlarında da çıkan yazılar  sizlere Federasyonun geldiği konumu değişik ve  farklı bir görüş ile açıkça ifade etmektedir. Yalan ve dolanlar artık , Federasyonu destekleyen  kulüpleri bile  aldatamamaktadır. Gerek  Mali Kongre sonrasında   gerekse  Ödül töreni arkasından  bizi arayan Kulüp Başkanlarıma  söylediklerimizi,  bir kez daha hatırlatmakta fayda görmekteyiz. 

BİZLER VE BİZİMLE BİRLİKTE HAREKET EDEN  ARKADAŞLARIMIZ  , HİÇ BİR ŞEKİLDE    FEDERASYON ‘UN  YENİ  OLUŞTURULACAK  OLAN  YÖNETİMİNİN HİÇ  BİR  KADEMESİNE TALİP DEĞİLİZ. 

Bizler bu sporun  KURUCULARI,  zamanında ,  en  alt görevden en üst göreve kadar,  gözetmeninden, yarışçılığa, spor komiserinden, federasyon başkanlığına kadar her kademesinde görev yapmış olan neferleriyiz. Sporumuzu,  hiçbir şekilde hiç kimsenin çıkarları  için kullanmasına müsaade etmeyen ve  etmeyecek olan kişileriz. 

Sizlerin öneri ve istekleriniz doğrultusunda oluşturduğumuz;  ?KULÜPLER BİRLİĞİ PLATFORMU?  hayatiyet kazanmıştır. Hazırlanmış olan İnternet sayfamız  hizmetlerinize açılmıştır. (www.kuluplerbirligi.comBu site tamamen sizlerin; görüş ,  istek , beklenti , eleştiri  ve tavsiyelerinizin seslendirileceği,  bir platform olacak , aynı görüş ve beklentileri olan Kulüplerimizin seslerinin daha gür ve etkili çıkmasını sağlayacaktır.  Söz konusu Platformun bir idari yapısı olacak , yönetimine talep eden kulüp temsilcileri katılabilecektir. 

Platform ile ilgili her türlü bilgi  Platformun Ana Sayfasında yer almıştır. Siz den ricamız bu adrese, kulüp üyelerinize yerel gazetelerinize ve  çevrenizdeki sporumuza ilgi duyan kişilere iletmenizdir. Federasyon tarafından yok sayılan ve yapılan son Mali Kongre ye davet edilmeyen kulüpler; (bu kulüpler 2008 yılı genel kurulunda şu andaki başkana oy vermişlerdi, 2010 mali kongresinde red oyu kullanacakları düşünülerek davet edilmediler) her ne sebep ile yok sayıldılar ise,  Platform olarak, varsa eğer eksiklikleri tamamlanıp  tekrar eskiden olduğu gibi Federasyonun kayıtlarına alınması sağlanacak, Federasyonun söz verip hiçbir şekilde desteklemediği organizasyonlarına Kulüpler Birliği Platformu tarafından her türlü katkıda bulunulacaktır.   

Bizler, federasyonumuzun şimdiki yönetimine  mualif olan bir birlikteliğiz ve bu yönetimi değiştirmek konusunda her türlü YASAL zeminde hakkımızı dün olduğu gibi bu gün de  yarın da arayacağız. Camiamıza hayırlı olması dileklerimizle..

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top