Fransızlar, ‘DS3’ podingi ile parkura çıkmaya hazır!

Son iki sezonun Dünya Ralli Üreticiler Şampiyonu olan Citroen?in Fransız sürücüleri Sebastien Loeb ve Sebastien Ogier, İsveç öncesi yaptıkları testlerden sonra sezona hazır olduklarını açıkladılar. Yeni DS3 WRC?lerinden yana oldukça memnun kalan Loeb ve Ogier arasındaki rekabet yeni sezonda da tüm hızıyla sürecek görünüyor.

Sebastien Loeb, İsveç?te starta sayılı saatler kala son durumunu şu sözlerle aktardı; ?Bu yıl da şampiyonluğu korumak için mücadele edeceğim, yani stratejim çok  farklı olmayacak. Kazanma konusunda rakiplerimiz düşünsün, biz sadece parkurda mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu yıl yeni düzenlemeler sonrası bilinmeyen bir çok faktör vardı ama DS3 hakkında genelde iyi bir izlenim edindim. Testlerde motor ve genel dengesi açıkçası beni çok şaşırttı. Gerçekten iyi bir sezon olacak. Herhangi bir tahmin yapmadan önce ilk rallinin sonuçlarını beklemek gerek.?

Sebastien Ogier ise, 2010 yılının ikinci yarısından bu yana çok çalıştığını vurgulayarak, ?her zaman daha fazlasını yapmak istiyorum, ama asla yeterli değil? dedi ve ekledi; ?Henüz net olmayan ayrıntılar var, fakat genelde DS3 çok çok iyi. Tüm sorulara en iyi cevabı da yarışta verecek. Citroen takım ruhu hakkında işbirliği yapacağız. Teknik olarak konuşursak; bilgi, maksimum miktarda paylaşmaktır. Biz, birlikte nasıl çalışmamız gerektiğini bilmek zorundayız. Ortak hedefimiz, Citroen için kazanmak!. İkimizde de aynı şans ve aynı ekipman var. Dünya şampiyonu olabilmek tamamen bana kalmış..?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top