Yalta, IRC’ye hazırlanıyor!

Yalta Rallisi organizatörleri, sezonun açılış yarışı olan Monte-Carlo Rallisi sırasında IRC?nin yeni yarışının tanıtımını yaptılar. Birçok üretici markanın temsilcileri, takım yöneticileri, lojistik koordinatörleri ve medya mensupları, IRC takvimi için yeni ve heyecan verici bu yarış hakkında daha fazla bilgi edinmek için organizasyon ekibinin vereceği bilgileri edinmek için toplantıya katıldılar. Organizasyon komitesi başkanı Evgeniy Chervonenko, Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Yatırım Bakanı Borys Kolesnikov, ralli direktörü Mikhail Loilenko ve IRC yöneticisi Marcello Lotti birlikte toplantıda birer konuşma yaptılar.

Yalta Rallisi, 2-4 Haziran tarihleri arasında Ukrayna’nın Kırım bölgesinde ve Karadeniz’in kıyısındaki Yalta?da gerçekleştirilecek. Şehrin üzerindeki tepelerde, tamamı asfalt karakterli 14 özel etabın yer aldığı 261 kilometrelik parkurda rekabetçi özellik ön plana çıkıyor. Yalta, engebeli ve kaygan yolları ile üne sahip olduğu için, takımlara test fırsatı tanınacak. Ayrıca organizatörler, sınır kapılarında, lojistik ve konaklamada yardımcı olmak için yarış sırasında çeşitli fonksiyonları ve boş zaman etkinlikleri düzenleme sözü verdiler.

ABD Başkanı Franklin D. Roosevelt, İngiltere Başbakanı Winston Churchill ve Sovyetler Birliği Genel Sekreteri Joseph Stalin?in, Avrupa’nın savaş sonrasını yeniden görüşmek üzere bir araya geldiği şehir olarak ünlenen Yatla, 1945 yılında tarihi Yalta Konferansı?na ev sahipliği yapmasıyla da dünyaca tanınır oldu.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top