Tahincioğlu; “Yolsuzluk iddiaları asılsız”

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun 2’nci Mali Kurulu’nda sert geçen ilk bölümün ardından, faaliyet ve denetleme raporlarının delegelere karşı okunması da tamamlandı.

Verilen kısa bir aradan sonra, bu kez Başkan Mümtaz Taincioğlu konuşma yapmak üzere kürsüye geldi. Mali kurulda yönetimine yöneltilen suçlamalara karşı yanıtlar vermek üzere konuşmakta olan Başkan Tahincioğlu’nun sözlerini tamamlamasından sonra, yönetim kurulunun bağımsız bir denetleme kuruluşuna yaptırdığı incelemenin raporu delegelere okundu. Daha sonra, Divan Başkanı, iki yılın faaliyet ve denetleme raporlarını delegelerin ibrasına sunacak.

Muhalefet tarafından mali kurul öncesinde kulüplere gönderilen yolsuzluk dosyalarında yer verilen bilgilerin asılsız ve haksız olduğunu vurgulayan Başkan Tahincioğlu yönetimin ibra olması için, mali kurula katılan 145 delegeden oy kullananların yarıdan bir fazlasının olumlu oy ullanması gerekiyor. İbra edilmemesi halinde yönetim ‘güdük’ kalacak ve seçimli genel kurul kaçınılmaz olacak.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top