Mümtaz Tahincioğlu; “Birliği sağlamak kolay değil!”

İstanbul Offroad Kulübü’nün (İSOFF) gerçekleştirdiği 2010 sezonu ödül törenine katılan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Tahincioğlu, davetlilere hitaben yaptığı konuşmasında kısa ama politik sözler sarf etti. Gecenin sonunda Ralli Ajansı’na verdiği özel demeçte, “hafta sonu Ankara’da yapılacak olan mali genel kurul öncesinde yoğun bir tempo ile çalıştıklarını” belirten Başkan Tahincioğlu, geceye katılanlara yaptığı kısa konuşmasında ise “çok çalıştıkları geçen yılın ödüllerini almak üzere bir araya geldiklerini” anımsattı ve “..tıpkı, sizler de bizler gibi çalışıyorsunuz.. Bu camiada, biliyorsunuz, bir çalışanlar var, bir de çalışmayanlar var” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü;

“Çalışanlar, her gün bir şeyler yapmak üzere koşarlar, terlerler. Çalışmayanlar dedikodu yapıp, çamur atarlar!  Biz de çalışanlardanız.. Çalşıyoruz ki, halen buradayız! Çalışıyorsunuz ki, siz hala buradasınız. 18’nci seneye girdiniz. Dile kolay! 18 Sene bir kulübü ayakta tutmak çok zor, biliyorum. Çünkü ben de kulüpçülükten geldim. Kurmuş olduğum kulübün bugün nereye gelmiş olduğunu gördükçe, sizi bir kez daha takdir ediyorum. Bir birliği sağlamak kolay bir şey değil. Birliği dağıtmak bir dakikalık bir şeydir! 18 Senede yaptığınız her şey, bir dakikada boşa gider! Onun için birliğinize sahip çıkın, birbirinizi destekleyin. Aramıza kimseyi sokup ta bu güzel havanızı bozmayın..”

Başkan Tahincioğlu’nun, cumartesi günü yapılacak olan mali genel kurul öncesi son durum hakkında Ralli Ajansı’na verdiği özel röportajı ilerleyen saatlerde ajansta okuyabilirsiniz.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top