İSOFF, ödülde erken davrandı!

İstanbul Offroad Kulübü (İSOFF), 2010 sezonu ile ilgili ilk ödül törenini gerçekleştirerek, başta federasyon olmak üzere diğer kulüplerden erken davrandı! Üç yarıştan oluşan İstanbul Offroad Şampiyonası ödül töreni ile birlikte, Türkiye Off-Road Şampiyonası’nda puan alan İsoff üyesi yarışmacılarla oluşturulan sıralamaya göre verilen İsoff Kupası’nın sahiplerini bulduğu gecede, İSOFF, üyeleri ile birlikte 18’nci kuruluş yıldönümünü de kutladı.

Rumeli Hisarı’ndaki Yıldız Hisar’da kokteyl ile başlayan ve yemekle devam eden gecede, TOSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker ve üyesi Serhan Acar, Genel Sekreter Banu Başeren ve Offroad yarışlarının ASN’i Hürkal Özer’den oluşan kalabalık bir kadro ile temsil edildi. İSOFF Başkanı Aslan Benzesin’in açış konuşması ile başlayan gecede, Başkan Mümtaz Tahincioğlu’da yaptığı konuşmada hafta sonu yapılacak olan mali genel kurulu anımsatıcı çarpıcı sözler sarf etti.

Benzesin; “Offroad’un farkı, ruhu” : İsoff Başkanı Aslan Benzesin, gecenin açılışında yapğı konuşmasına, ‘aynı ruhu ve aynı heyecanı paylaştıkları herkese, geceye katıldıkları için teşekkür ederek’ başladı. Offroad’u diğer motor sporlarından ayrıan özelliğini ‘takım  ruhu, yardımlaşma ve eğlenceli’ diye tanımlayan Benzesin, bu farkın da offroadun ruhundan kaynaklandığını söyledi. Benzesin, “üyeleri ve karşılıklı yardımlaştıkları tüm offroad grupları ile tam bir takım çalışması gerçekleştirerek ayakta kalmayı ve offroad ruhunu paylaşarak zor zamanlarında destek bulmayı başaran bir kuruluş” olarak tanımladığı İsoff’un, Türkiye’de offroadu sevenleri biraraya toplamak için kurulmuş ilk kulüp olduğunu anımsatarak, kulübün 17 yaşını tamamlayıp 18 yaşına girdiğini söyledi.

2010’u, İsoff’un geleceği açısından önemli kararların alındığı, uzun soluklu girişimlerin ilk adımlarının atıldığı, var olan yapıdaki sorunların giderilmeye çalışıldığı bir geçiş yılı olduğunu vurgulayan Benzesin, yeni sezona kulübe ve offroada değer katacak farklı projelerle girdiklerini söyledi. Kulüp üyesi yarışçılarla birlikte daha keyifli, daha renkli yarışlar organize etmek üzere ilk adımları attıklarını, Kızılay’ın arazi aracını donattıklarını ifade eden Benzesin, 2011’in tüm bu girişimlerin meyvelerini toplayacakları ve kulübü daha tutarlı, daha sağlam temellerle ileriye taşıyacakların bir yıl olmasını temenni ettiklerini sözlerine ekledi.

Başkan’dan politik sözler; Gecenin başlamasından kısa bir süre sonra davete katılan TOSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, davetlilere yaptığı kısa konuşmasında politik demeçler sarf etti. Başkan Tahincioğlu’nun gecede yaptığı konuşmayı ajansta ayrı bir haberde okuyabileceksiniz..

Başkan’ın konuşmasını tamamlamasından sonra, kulübe destek veren sponsorlara birer plaket, yarışlarda görev alanlara da birer anı plaketi verildi, ardından İstanbul Offroad Şampiyonası’nda derece yapan yarşçılara kupa ve madalyaları dağıtıldı. Kısa bir aradan sonra, bu kez kulüp üyesi yarışçıların ulusal şampiyonadaki başarılarına göre puanlandırıldıkları kulüp kupasında dereceye girenlere kupaları verildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde yapılan çekilişte ise, gece boyunca üyeler tarafından satın alınan ‘sakız’lara etiketlenen numaralara göre çeşitli hediyeler kazananlara teslim edildi.. Gece, geç saatlerde sona erdi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top