Mutlu Yıllar! 2011 Dilek kutusu..

Levent Kantürk: Öncelikle Ralli Ajansı’nın ve takip edenlerin, ayrıca motor sporlarına gönül vermiş tüm arkadaş ve kardeşlerimizin yeni yılda sağlık, mutluluk içinde olmalarını diliyorum. Çünkü bu hastalık başka şekilde çekilmez! Bu yılda kendim içinde dileyim bu camiadan kopmamak ve sağlıklı olarak  içinde olmak. Çünkü bu sporu ve camiayı çok seviyorum.

Kemal Gamgam : Klasik olarak her kese Mutluluk, Sağlık ve bol kazanç dilerim. Bu spora gönül verenlere de öncelikle çok kalabalık olmadıklarını hatırlatır, her kesin elinden geldiğince birbirine dost ve yardımcı olmalarını temenni ediyorum.

Serpil Pak : 2011’in bol yarışlı, renkli ve heyecanlı bir yıl olmasını dilerim. Yeni yılda yeni şehirlerin yarışlara dahil edilmesini ve ralliye gönül veren yarışçılara bol heyecanlı, renkli yarışlar olmasını temenni ederim. Ayrıca tüm kulüplere yeni sponsor ve girişimleri için başarılar dilerim. 2011 de Türkiye de rallinin daha iyi yerlere gelmesini diliyorum…

Ralli Ajansı : Herkese, mutlu yıllar! 2011’in sevdiklerinizle birlikte ve sağlıklı, mutlu, başarılı, keyifli ve bol kazançlı bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Ralli Ajansı, geçen yıl başlattığı bir uygulamayı geleneksel hale getirmek üzere, bu yıl da üyelerinin yeni yıl dileklerine yer vermek istiyor. Yeni yılla ilgili düşüncelerinizi bir satır, bir paragraf ya da içinizden geldiğince ve özgürce yazarak bizlerle paylaşmanızdan mutlu olacağız. Görüşlerinizi bu sayfaya eklemek için, aşağıdaki formu kullanabilirsiniz. İlgi, destek ve paylaşımınız için şimdiden teşekkür eder, hepinize başarılı bir sezon dileriz.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top