İstanbul’da zaferin adı Murat, şampiyonu Menderes!

İstanbul Ralli Şampiyonası’nda son yarışın galibi, genç pilot Murat Bostancı oldu. Castrol Ford Rally Team’in Fiesta S2000’i ile ilk kez parkura çıkan Murat Bostancı, podyumu hedef listesinde en başa koymasa da, gerek performansı, gerek şampiyonluk rekabetindeki pilotların arasından sıyrılmasını bilmesiyle zirveye adını yazdırdı. Kariyerinde ilk kez bir genel klasman 1’nciliği kazanan Murat Bostancı, yarıştan sonra Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu söyledi. Bostancı’nın yarış sonrası röportajı saat 19’da video bölümünde yer alacak.

Diğer taraftan, rakibi Ünal Şenbahar’ın sürpriz abandonesi ile şampiyonluk rekabetinde yalnız kalan Menderes Okur, rallinin ikinci lupunda temkini elden bırakmayarak öncelikli hedefi şampiyonluğa yöneldi ve Çebi sponsorlu Evo 9’unu Viaport’taki finiş tak’ına 2’nci sırada çıkartarak kariyerinde ilk şampiyonluğu kucakladı. Okur, Ralli Ajansı’na yaptığı değerlendirmede, bu şampiyonluğu çok arzu ettiklerini ve başardıkları için de çok mutlu olduklarını söyledi. Menderes Okur’unda yarış sonrası değerlendirmesi saatv 19’dan sonra ajansın video bölümünde izleyebilirsiniz. İstanbul Rallisi ile ilgili ayrıntılı bilgi ve fotoğraflar, ilerleyen saatlerde ajansta olacak. Ajanstan ayrılmayın habersiz kalmayın..

Ünal jant kırdı, Menderes bir adım önde.. |> stanbul Ralli Şampiyonası’nda sürpriz abandone! Lider Ünal Şenbahar, Cumhuriyet etabında sol arka lastiğini taşa vurup jant kırdı. Şampiyonluğun iddialı ismi, kırık jantı değiştirirken çok zaman kaybetti. Etabı SOS noktasindan terk eden Ünal, zaman aşımından diskalifiye oldu. Menderes Okur, ralli lideri olarak gün ortası servise döndü.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top