Kemal Gamgam, İstanbul’da son yarışa katılıyor!

Pazar günü İstanbul Ralli Şampiyonası’nda üçüncü ve son yarış için parkura çıkarak Evo 9’u ile rekabete dahil olmayı planlayan 2010 Türkiye Historic Ralli Şampiyonu Kemal Gamgam, ikinci yarışa katılmasına engel olan mide rahatsızlığını anımsattıi, “otomobilimiz hazır ve şu anda eksik olan bir şey yok. Biraz pilotumuzda arıza var ama!” dedi.

Yarışta podyum iddiası olmayacağını özellikle vurgulayan Gamgam, olabildiğince iyi yerde bitirmek istediğini söyledi. Pazar günü havanın yağmur gösterdiğini, çok yağışlı olması halinde yarışın temposunun biraz yavaşlayabileceğini dile getiren Gamgam, lastik tercihini de Cumartesi günü hava şartlarına ve etapların durumuna göre Parkur teknik ekibi ile karar vereceklerini ifade etti.

Gamgam, şampiyona başladığından beri izlediği kadarı ile Menderes?le Ünal’ın başa baş, çok seviyeli ve güzel bir rekabet sergilediklerine dikkat çekerek, “..keşke iki şampiyon olsa diyeceğim ama maalesef birisi olacak. Her ikisini de canı  gönülden kutluyorum” dedi ve ekledi; “Şampiyonada 3’ncülük adayım Ferhat. Podyuma gelince, şampiyon adayları ile birlikte Murat Bostancı ve Hakan Kargın var, ama unutmayalım ki bu ralli ve nerede ne zaman ne olacağını şanslar belirler. Her zamanki gibi kazasız belasız bir yarış ve yeni bir yıla girerken 2011’in herkese mutluluk, sağlık getirmesini diliyorum.”

Son 70 haber

1 Yorum - “Kemal Gamgam, İstanbul’da son yarışa katılıyor!”

  1. Kemâlim, tertibim, sen yıllanmış Cabarnet Sovignon gibisin, ne işin var tazeler arasında… Ruhun genç galiba… Helâl…

Yoruma kapalı

Go To Top