Adil Küçüksarı: “Sporun ilerlemesi için elimden geldiğince çabalıyorum”

İstanbullu rallici Adil Küçüksarı, hafta sonu yapılacak olan İstanbul Ralli Şampiyonası?nın ilk yarışında kendisi start almıyor ama kardeşi ve kuzeni dahil dört yarışmacının katılımını sağlayıp servisini vererek, hafta sonu yoğun bir tempoya hazırlıklanıyor! Ralli Ajansı?na yaptığı değerlendirmede, İstanbul Rallisi?ne, sahibi olduğu Neo Garage olarak dört otomobil olarak katıldıklarını açıklayan Küçüksarı, oto kroslarda parkura ısınmaya çalışan kardeşi Emir Küçüksarı’nın ilk rallisinde start alacağını ve Renault 11 ile  ilk sınavını vereceğini söyledi.  

Şampiyona için garaj olarak hazır olduklarını ve kendilerini bu güzel rekabet dolu ortamda sınamaktan dolayı gurur duyacaklarını söyleyen Adil Küçüksarı, “etaplar benim şahsen bildiğim ve yarıştığım yerler. Gayet temiz ve bir o kadarda hızlı karakteri olan etaplar olması amatör bir rallide amatör pilotlarca gayet sağlam rekabet olacağı kesin” dedi ve ekledi; 

Hedefimiz, pilotlarımızın kendilerini geliştirmesi. Emir Küçüksarı’nın H11?de, kuzenim olan Murat İpek’in Palio ile sınıf 2?de, Yasemin Culfaz’in ise bayanlarda podyum yapabilmeleri için elimizden geldiğince rekabet edeceğiz. Her yıl düzenlenen İstanbul şampiyonası gibi amatörlerin kendilerini daha rahat hissettikleri ve kendilerini geliştirmesi için büyük bir fırsat ve herkesin bu şampiyonaya bir şekilde destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Diğer tüm amatörlere bizzat kendim Adil Küçüksarı olarak elimden geldiğince maddi manevi destek olmaya çalışmaktayım ve bu sporun ilerlemesi için elimden geldiğince çabaladığım gibi diğer ulusal pilotlarında bu özveride bulunmalarını diliyorum… Herkes için keyifli bir hafta sonu olsun.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top