İstanbul’un bayanlar kupasına Kocaeli’den talip var!

Pazar günü yapılacak olan İstanbul Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışında bayanlar kupasına Kocaeli’nden talip var! Fiesta ST ile yarışa katılacak olan Hülya Tanrıbilir – Sena Özge Aydın ikilisi, aslında İstanbul parkuruna yabancı değiller! Ancak, geçtiğimiz yıl Opel Astar’nın direksiyonunda Sena Özge otururken, Hülya kendisine not okumuştu. Pazar günü ise, hem araçları değişiyor, hem de koltukların yerleri! Bu kez direksiyonda Hülya oturacak, Sena Özge ise kendisine not okuyacak..

Kocaelili bayan ekibin Fiesta ST’si, yine Kocaelili Ferhat Tanrıbilir’in geçtiğimiz sezon ralli şampiyonası kovaladığı araç. Birkaç ay önce evlenerek hayat yolculuğa çıkan Ferhat ile Hülya, sezonun son yarışlarında ise yine Fiesta’nın içinde ekip olup birlikteliklerini parkurda da sürdürmüşlerdi.

Hülya, İstanbul Ralli Şampiyonası için eşinden izin ve de Fiesta’sını alıp, yakın arkadaşı Özge’yi de kopilot olarak ikna edince, İstanbul’da bayanlar kupasına adaylığını açıkladı! Hülya Tanrıbilir, Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada, “bu yıl İstanbul rallisinde kopilotum Sena Özge Aydın ile yarışacağız. Bildiğiniz üzere geçen yılda İstanbul rallisinde yarıştık. Ekip yine aynı sadece pilot ve kopilot yer değiştirdi.” dedi ve pazar günkü hedefleri için şunları söyledi:

“Bu benim pilot olarak ilk yarışım; bu sebeple çok büyük hedeflerim yok. Neyi ne kadar yapabileceğimi görmek şu an ki ilk hedefim ve tabi ki yarışı herhangi bir terslik yaşamadan bitirebilmek. Şimdilik herhangi bir sorunumuz yok, umarımda olmaz. Ford Fiesta ST ile start alacağız. N3 te rakiplerimiz hızlı olacak diye düşünüyorum.”

“Yarışa çok fazla hazırlanamadık ama şunu biliyorum ki, biz özge ile kendimizi her yarışa hazır hissediyoruz. Şimdiye kadar kopilotluğunu yaptığım ve aynı zamanda en yakın dostum olan Özge?nin yoğun ısrarlarımı kıramayıp bu yarışta sağ koltukta oturacak olması bile bana güven verdi. İstanbul Rallisi geçen yıl çok keyifliydi. Harika bir organizasyon yapılmıştı İsok?a bu açıdan çok güveniyoruz bu yıl da öyle olacağını düşünüyorum. Tüm yarışan arkadaşlara bol şans diliyorum.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top