Bülent Korzay: “Biz Offroad’u sevdik!”

 

Hafta sonu yapılacak olan sezonun son offroad yarışı ile İstanbul Offroad Kulübü’nün ulusal organizasyon hasreti sona ererken, İstanbullu yarışçılar da kapanış yarışında sınıf ve klasmanlardaki hedeflerine ulaşmak için son şanslarını iyi değerlendirmek üzere parkura çıkmaya hazırlanıyorlar. Bu sezon Remax Yıldız sponsorluğunda offroad yarışlarına katılmaya başlayan İstanbullu yarışçılardan Bülent Korzay, Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada, ilk üç yarışta   ters giden şansını Sinop’tan sonra kırıp, kendi grubunda podyumda yer alma serisini İstanbul’daki son yarışta da sürdürmek arzusunda olduğunu söyledi.

İSOFF’un yarışı için ekip ve araç olarak hazır olduklarını ve herhangi bir eksiklikleri bulunmadığını belirten Korzay, hiç bilgi sahibi olmadığı parkur için herkesin ‘yılın en zor yarışı olduğunu’ söylemesinden hareketle, “sanırım sıkı bir yarış olacak” tahmininde bulundu.

Şampiyonadaki klasmanların İstanbul’daki son yarışta belli olacağını ifade eden Korzay, son iki yarışta S1’de finiş görmelerine rağmen rağmen 4’ncü durumda olduklarını ama matematiksel olarak ilk 3’e girme şansların olduğunu ve bunun için tüm şartları zorlayacaklarını sözlerine  ekledi. Yarış günü havanın yağışlı olacak gibi gözüktüğüne dikkat çeken Korzay, “bol çamur ve bol yağmurla sanırım çok zevkli olur” dedi ve ekledi; “seyirci konusunda çok emin değilim ama ralliye göre daha kalabalık olacaktır kesinlikle”

İstanbul Offroad Yarışı’nda Suzuki’lerle yarışan ekiplerin podyum yapacağını düşünen Bülent Korzay, “..biz bu işi sevdik! İlk üç yarıştaki şanssızlıklara rağmen halen içinde isek, sanırım seneye de oluruz” dedi ve sözlerini şöyle tamamladı;  “Bu yarış, gerçekten önemli. Temel hedefim, sezonu S1’de ilk 3 içerisinde tamamlamak olacak. Gerçekleşirse, bunu sadece üç yarışta başarmış olacağız. Herkese kolay gelsin diyorum. Size de sezon içerisindeki tüm destekleriniz için teşekkürler.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top