Son Dakika > Mezopotamya Rallisi’ne kim gidecek?

 

Mardin’deki Mezopotamya Rallisi’nin startına sayılı günler kala, yarışın yapılıp yapılmayacağından çok, kimlerin yarışa katılacağı konusu tartışılıyor. Şampiyonada puan hesapları kalmadığı için takımların ve iddialı ekiplerin kayıt yaptırmadığı rallide, cuma günü kapanan kayıtların beklenenin çok altında kalması organizatör olan federasyonu zor duruma düşürdü. Rallinin yapılmasını çok isteyen Mardin Valiliği ve Gençlik Spor İl Temsilciliği’ne karşı federasyon, bu kez zamanlama hatasının da etkisi ile yarışa katılacak ekip bulmakta zorlanınca yarış yapılmayacak veya muhtemelen çoğunlukla amatör isimlerin katılımıyla yapılması mümkün olabilecek.

TOSFED Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker’in bugün öğle saatlerinde Ralli Ajansı’na verdiği özel röportajda kendilerine ulaşan kayıtlar hakkında da açıklamalarda bulunmuştu. Çeker’in açıkladığı listede yer alan isimler arasında yer alan Vedat Diker, Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada, ilk kayıt yaptıran isim olmasına karşın Mardin’e katılmayacağını servis hizmeti alacağı garaja bildirdiğini söyledi.

Listede adı geçen Çağrı Tarık Zeybek te, yine Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada iş seyahati nedeniyle Mardin’e gitmeyeceğini söyledi. İstanbullu Menderes Okur ve Ankaralı Mustafa Göçer, Mardin’e gideceklerini belirttiler. Okur, Mardin’de yarışmayı çok istediğini söylerken, Göçer de yarışa katılacağını ajansa açıkladı.

Katılımcı konusunun netlik kazanmaması üzerine Ford takım direktörü Serdar Bostancı da, Mardin için federasyona olumsuz görüş bildirmeye hazırlanıyor. Cengiz Kabatepe’nin iş seyahati nedeniyle katılmayacağı kesinleştiği için, beş araçlık bir katılımcı listesi bulunan Ford takımının, Diker, Zeybek ve Hancı gibi isimlerin de katılmayacağı bilgisini edinmeleri üzerine Mardin’de yarışmak istemeyeceklerini belirten takım direktörü Serdar Bostancı, yarın öğle saatlerine kadar bu konuda kesin görüş bildireceğini ifade etti.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top