Despres, Dakar’a devam!

Peugeot pilotu Cyril Despres, Dakar Rallisi’nde dün (Salı) saat 18’de 4’ncü etapta büyük bir kayaya çarptıktan sonra Peugeot 3008 DKR Maxi’si arkadan önemli bir hasar gördü ve yol üstünde kaldı. Yarışa devam edemeyen ekip, Peugeot yardım aracının kendilerine ulaşabilmesi için 4 saatten fazla beklemek zorunda kaldı. Araba üzerinde 4 saat çalıştıktan sonra sonunda Çarşamba gününün ilk saatlerinde, San Juan de Marcona’da (Peru) yeniden yola çıktı.

Peugeot Total mekanikleri, ihtiyaç duydukları her şeyi hazırladıktan sonra Peugeot 3008DKR Maxi’ye bugün (10 Ocak) rallinin en uzun olduğu 5’nci etaba bugün mücadeleye yeniden başlayacak şekilde hazırladı. Bu sabah saat 4’te planlanan start ​​için, 3 saatten az bir sürede tamamlanan dikkate değer bir başarıydı!

Tüm mekaniği elden geçiren mükemmel bir ekip çalışması sayesinde, görev başarıyla tamamlandı. Böylece Cyril Despres / David Castera, 2’nci etabı kazanarak başarılı bir şekilde başladıkları 2018 Dakar Rallisi’nde mücadelelerine bir şekilde devam edecekler. Bir kaç saat ceza ile yarıştıkları için zafer kazanma şansları yok, ancak daha fazla etabı kazanmak ve gerektiğinde takım arkadaşlarına yardım sağlamak öncelikli hedefleri. | 10.01.2018 : 17.37

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top