BRR Polo R5 ile ERC’de

MOL Yarış Takımı, FIA Avrupa RalliŞampiyonası’nda, Norbert Herczig ve Ramón Ferencz oluşan bir ekiple ve yeni Volkswagen Polo GTI R5 ile yarışacak. 2018 yılında ilk ERC sezonlarında iki kezpodyuma çıkan Herczig ve Ferencz, şimdi Baumschlager Rallye Racing’in VW PoloGTI R5‘i ile 7  yarışlık bir ERC programıile parkura çıkacaklar.. “9 yıl önce, Skoda Fabia S 2000’i seçen ve daha sonra Skoda Fabia R5’i tercih eden ilk’lerdendik” dedi Herczig ve ekledi; “bu yüzden, 9harika yılı Skoda ile birlikte geçirdik, Macaristan şampiyonasını üç kez kazandık ve ERC podyumuna çıktık. Skoda’yı değiştirmeye karar vermek zordu ama ben VW Polo GTI R5 ile benzer veya daha iyi sonuçlara ulaşabileceğimize güveniyorum.”

2010 yılında Skoda’ya geçiş yapan Herczig, 2018 ERC’de ulusal düzeyden uluslararası seviyeye çıkmadan önce 2015-2017 arasında Macar şampiyonu oldu. Geçtiğimiz Mart ayında Azores Airlines Rallisi’nde ERC için puan topladıktan sonra, Herczig Haziran ayında Yunanistan ve Kıbrıs’ta podyumda bitirdi ve sezonu ERC 6’ncısı olarak bitirdi. ERC Koordinatörü Jean-Baptiste Ley, “Norbi, Ramón ve MOL Racing Team’i ikincisezon için ERC’ye görmek gerçekten güzel bir haber, tabii ki yeni Volkswagen Polo GTI R5 ile” dedi ve ekledi; “2018’de kaydettikleri ilerlemeden çok etkilendik. Podyumları, güçlü performansların ve büyük takım çalışmasının sonucuydu. Macaristan Rallisi’ni takvime kabul ettiğimiz 2019’da tekrar ön saflar arasında olacağından şüphemiz yok.”

2019 ERC takvimi, Nyíregyháza şehrinde 8-10 Kasım tarihleri ​​arasında sezon kapanış ayağı Macaristan Rallisi de dahil olmak üzere, toprak parkurlarda dört asfaltta dört ralliden oluşuyor. Herczig-Ferencz ve tüm MOL Yarış Ekibi için bir ayak evde olacak! Herczig’inMOL ile işbirliği 2016’da başladı. MOL Racing Fuel RST’nin (Rally Standard) tedariği, MOL 2017 Macar Ralli Şampiyonası’nda isim sponsoru olunca, tam bir ortaklık haline geldi. | ERC Media, 7Aralık 2018 : 21.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top