Apolyon’da Ünlü kaldı

Marmara Kupası’nın ikinci ayağı olarak Bursa’da yapılmakta olan Apolyon Baja yarışının ikinci günün ilk etabı olan ormanda duran veya kalanlar yarışın klasmanını derinden etkiledi. Güne yarış lideri olarak başlayan Intercity İstanbul Park pilotu Ahmet Ünlü’nün Nissan Navara’sı araç takip sisteminde uzun süre durağan tespit edildi. Ajans’ın etap içinde iken telefonla ulaştığı Ahmet Ünlü problemin motordan kaynaklandığı söyledi. Ahmet Ünlü’nün sürpriz abandonesinden yarışın podyumunu da derinden etkiledi. Devam edilen haliyle ilk iki sırada yer alması beklenen Kenan Çarpışantürk kupanın ilk yarışını da kazandığı için bu yarışta da podyumda finiş görmesi halinde kupadaki liderliğini açık farkla perçinleştirme şansına sahip oldu.

Diğer taraftan Apolyon’ta orman etabında araç takip sisteminde durağan tespit edilen diğer bir isim de Maverick’i ile genç pilot Yağız Birinci oldu. İlk gün aynı etapta önce elektrik problemi yaşayıp zaman kaybeden ardından da taşıyıcısı kırılan ve onarımda kaybettiği çok zamana karşın yine de etabı ve ilk günü en son tamamlayarak şansını bugüne taşıyan genç pilotun başı ikinci gün de talihsizliklerden kurtulamadı. Yağız geç teslim olsa etaptan çıktı ve son etap seyirciye de katıldı.

Orman etabında yine araç takip sisteminde yol dışında gezindiği ve etabın yakınlarındaki bir köye girişi tespit edilen Kubilay Tüfekçi şanzıman sorunu yaşadı. Etaptan çıkıp servise gelen Kubikay’ın Detora’sında yağ yenilendi ve seyirci etabına çıktı. Baja yarışın öğleden sonra yapılacak olan Zafer Vatansever seyirci etabı ile tamamlanacak. Kupanın üçüncü ayak ve son ayak yarışı ise iki hafta sonbra İsoff tarafından Intercity İstanbul Park’ta yapılacak. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, Bursa, 2 Aralık 2018 : 13.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top