Memleketten gelen teşekkür plaketi

Bülent Cevdet Durdu (solda), plaketi Ali Vural Ak’a verirken

Intercity İstanbul Park Spor Kulübü (İPSK) tarafından düzenlenen Marmara Baja Kupası ilk ayak yarışının ödül töreninin hemen ardından bir de sürpriz plaket takdimi yapıldı. Sezonu Türkiye Offroad Şampiyonu olarak kapatan Sinoplu offroadçu Bülent Cevdet Durdu, aslında kupada yarışmak üzere kayıt yaptırmıştı ancak aracını yetiştiremediği için tulumunu giyip te gelemediği İstanbul’a anlamlı bir teşekkür için onca km yol yapıp geldi.

Kulübü Sinoff’un önceki hafta düzenlediği Türkiye Offroad Şampiyonası son ayak yarışına sponsor olarak destek veren Intercity İstanbul Park Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak’a kulübüne verdiği bu destekten dolayı özel bir plaket hazırlatan Bülent Cevdet Durdu, Marmara Baja Kupası’nın podyum kupaları dağıtıldıktan hemen sonra yapılan anonsla yanında getirdiği özel plaketi Ali Vural Ak’a teslim etti.

Bu sezon Intercity İstanbul Park Spor Kulübü çatısı altında düzenlenen ulusal yarışları ve pistteki özel kupa yarışları ile spora destek veren Ali Vural Ak, sezon içinde birçok kulübe organizasyonlarda ve birçok yarışçıya da katıldıkları şampiyona yarışlarında verdiği destekler ile spor ve sporcu dostluğunu bir çok kez gözler önünde sergiledi.

Memleketi olan Sinop’taki ulusal offroad yarışı için de finans zorluğu çeken Sinoff’tan gelen isteği de geri çevirmeyerek desteğini esirgemeyen Ali Vural Ak, aynı gün Baja yarışı için kupa kaldıran pek çok sporcudan daha çok alkış topladı, takdir aldı. Bülent Cevdet Durdu ise, hem katılamadığı baja yarışının son gün ayağını yerinden takip etti, hem de kulübü adına önemli bir teşekkür fırsatını kaçırmadı. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, İstanbul 18 Kasım 2018 : 23.05

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top