Intercity İstanbul Park’ta saliseler konuştu

Can Çelebi (solda) ve Sinan Çiftçi, günün iki kazanan ismi oldular..

Intercity İstanbul Park Cup’larında 4’ncü hafta yarışları tamamlandı. Ülkemizdeki en safkan yarış aracı olarak bilinen Caterham’larla gerçekleştirilen Intercity Platinum Cup, günün çifte yarışı ile adrenalinin en yüksek seviyede yaşayan ve yaşatan yarış olarak güne damgasını vurdu. 11 Sporcunun start aldığı kupanın 7’nci, günün ise ilk Intercity Platinum Cup mücadelesinde, güne kupa lideri olarak başlayan İstanbullu Sinan Çiftçi, 12 tur sonunda 25.46.817’lik toplam zamanıyla en yakın rakibinin önünde 0.239 salise farkla damalı gören ilk sporcu olmayı başardı. Can Çelebi’nin 2’nci, Bahaddin Ayan’ın ise 3’ncü olarak tamamladığı günün ilk Intercity Platinum Cup mücadelesinde Kadir Akça 5’nci turda yarışa veda etti.

Aynı gün Intercity İstanbul Park’ta yapılan Silver ve Gold Cup yarışları ve pist günleri etkinliklerinden sonra, günün son startı Intercity Platinum Cup’ta verildi. Günün ilk yarışı gibi podyum için zorlu rekabetlerin sergilendiği ve liderliğin sürekli el değiştirdiği Intercity Platinum Cup’ta günün ikinci yarışını kazanan isim ise, bu kez Can Çelebi oldu. 12 turu 25.28.507’lik toplam zamanıyla tamamlayan Çelebi’nin 0.107 farkla ardından Kadir Akça 2’nci, 0.319 salise farkla da Can Altınok 3’ncü oldular. Yarışın 5’nci turunda Aydonat Atasever, 7’nci turunda Sinan Çiftçi, son turunda ise Bahaddin Ayan yarışa veda etmek sorunda kaldılar.

Intercity İstanbul Park’ta yapılan Intercity Silver Cup’un bu sezonki 4’ncü yarışında Fatih Göçer 1’nci olurken, Canberk Demirkol 2’nci, Cihangir Perperik 3’ncü olarak podyum yaptılar. Megane’ler ile yarışılan Intercity Gold Cup’ta ise, sezonun 4’ncü yarış podyumunda Barkın Pınar 1’ncilik, Selçuk Bektaş 2’ncilik, Fatih Küçükyılmaz ise 3’ncülük basamaklarını paylaştılar. Intercity İstanbul Park Cup’larında sezonun 5’nci hafta yarışları bir hafta sonra (29-30 Eylül) yapılacak olan Intercity Wekend Motoring festivali kapsamında gerçekleştirilecek. | 23 Eylül 2018 : 21.40

Yarışların klasmanları ve sonrası son puan durumları için burayı tıklayabilirsiniz.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top