Abarttürk’ün abartılmış versiyonu geliyor!

Oğuz Kaan Öztürk (solda) ve Atilla Çakır

Bursa’da yapılan son Trial yarışında 1’nci olan VC Osmanlı takımında Abarttürk adlı boru şase aracı kullanan Osmanlı garajının patronu Oğuz Kaan Öztürk, Bursa’daki yarışta etabın ‘tadında’ olduğunu söyledi ve 40 dakikalık etabı 16-17 dakika ile tamamladıklarına dikkat çekti. Ekip olarak tecrübe kazandıklarını belirterek Bursa’daki başarılarını ekibin uyumlu olmasına bağlayan Öztürk, Ralli Dünyası Dergisi’ne verdiği röportajda şampiyonada Bursa takımı ile aralarında 2-3 puan bulunduğunu anımsatıp konuşmak için henüz erken olmasına karşın hedeflerini “sezon sonunda yine şampiyon olmak” şeklinde özetledi.

Abarttürk’te Öztürk’ün kopilotu olarak yer alan Atilla Çakır ise ilk gün dakikalarla yarıştıklarını, ikinci gün ise hata yapmayanın kazandığını söyledi. İkinci gün, 40 dakikalık etabı 16 dakikada bitirdiklerine dikkat çeken Çakır, yine Ralli Dünyası Dergisi’nin eylül sayısı için yaptığı açıklamalarda seyirci açısından seyrettiği en zevkli yarış olarak tanımladığı Bursa’daki galibiyetleri sonrası Türkiye Trial Takımlar Şampiyonası’nda çekişmenin son yarışa kadar devam edeceğini ve de sezonun nasıl biteceğinin son yarışta belli olacağını söyledi.

Geçen sene Bolu’da pilot olarak yarıştığını bu sene ise kopilot olarak tecrübe kazandığını ifade eden Atilla Çakır, pilot olarak bir sezonda öğrendiğini kopilot olarak iki yarışta öğrendiğini ileri sürdü. Yeni boru şase aracını sezonun son yarışına yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Atilla Çakır, yeni aracı ile Abarttürk arasında abartılmış fark olacağını’ iddia ederken Abarttürk ile rakip olmayacaklarının da altını çizdi.. Bursa Trial yarışının galibi AVC Osmanlı takımının pilotları Adnan Ofluoğlu ve Oğuz Kaan Öztürk ile kopilotlarından Atilla Çakır’ın yarışla ilgili görüşlerinin Ralli Dünyası Dergisi’nin eylül sayısında detaylı olarak bulabilirsiniz. | 25 Ağustos 2018 : 16.11

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top