Trial’de 5 takım

Hafta sonu Safranbolu’da yapılacak olan Türkiye Trial Şampiyonası 2’nci ayak yarışına beş takımın katılması bekleniyor. Karabük kulübü tarafından düzenlenen yarışın yarın (Perşembe) öğleden sonra açıklanması beklenilen kayıt listesinde yer alan takımlar konusunda iz süren ajans, ilk yarışta da yer alan beş takıma ulaştı.

Geçtiğimiz sezonun takımlar şampiyonu Osmanlı AVC, yine iki takımla katılırken, Adnan Ofluoğlu-Şenaol Coşkun ‘Kutup Ayısı’ lakaplı Toyota LC ile, Oğuz Kaan Öztürk-Atilla Çakır ikilisi ise Abarttürk isimli boru şase araçlarıyla Safranbolu’da start alacaklar. Boyabat’ta yapılan sezonun ilk yarışında 3’ncü olarak podyum yapan şampiyon ekip, Safranbolu’da da kupa kaldırmayı hedefliyor.

Bu sezon ilk yarışın galibi olan Nascar Jeep Trial Takımı’nda Ender Altuntaş’ın kopilotu farklı olacak. Kazandıkları ilk yarışta birlikte olan Mithat Sönmez, yarış haftası sağlık sorunu yaşadı ve starttan 48 saat önce bir operasyon geçirmek zorunda kalacağı için, şampiyonluk mücadelesi içindeki ekip yeni bir kopilot ile Safranbolu’da rekabeti renklendirecek. Nascar Jeep Trail Takımının diğer ekibi Yasin Yıldız-Mehmet Özdemir’den oluşuyor.

Osmanlı’nın ikinci takımı Osmanlı Offroad Team, Kürşat Öztürk-Onur Uğur Özbek ve Muharrem Kuzlu-Sedat Çavuşoğlu’ndan oluşurken, Umut Uyar-Gökhan Yalçın ve Meftun Uçar-Raşit Mahmutoğlu’ndan oluşan Diriliş Beta Grup yarışa katılacak dördüncü İstanbul takımı. Safrabolu’da yarışacak beşinci ve son takım ise Bursa’dan. Şencan Özkurt-Selim Avcı ve Ahmet Kurt-Fuat Sarper’den kurulu Teleferik Offroad Team zorlu İstanbul dörtlüsüne karşı yeşil Bursa’yı temsil edecekler. Safranbolu’da küçük sanayi karşısındaki arazide cumartesi ve Pazar günleri geçilecek iki farklı etapta ekipler zorlu koşullara karşı zorlu sınavlar verecekler. | 11 Temmuz 2018 : 22.30

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top