Neuville’den ‘Kırmızı Burun Günü’ne destek!

Sardunya’daki İtalya Rallisi’nde zafere uzanan Belçikalı rallici Neuville, zihinsel sağlık sorunları olan çocuklar ve gençler için yardım toplayan sosyal bir dernek için farklı bir brandingle parkura çıkacak. Neuville, “rallilerde, sporla ilgili tutkulu olan çok sayıda çocuk ve gençle tanışabilme şansına sahibiz ve onlara vermek istediğimiz mesaj, bir şeyler vererek çok şey yapabileceğimiz” dedi. Belçikalı rallici, “hiç bir rüyanın ya da hedefin elde edilmesi imkansız değil. Bazen bunları yapmak için ihtiyacınız olan kaynakları bulabilir ve bazen de profesyonellerin yardımına ihtiyaç duyarsınız. Bu artık tabu olmamalı. Kırmızı Burun Günü’nü desteklemekten ve çocuklara psikolojik fırsatlar yaratmaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi.

Etkinlik kapsamında yapılan bağışlar kapsamında, bir ralli fanı Neuville ile birlikte yaşam boyu süren ortak sürüş deneyimi için 3600 € bağışta bulundu. Tom Declercq adındaki hayranı, Ypres Rallisi test sürüşleri sırasında Belçikalı pilotun sağ koltuğuan oturacak. O’nun açık artırma ödülü, aynı hafta Neuville’in arabalarını kullanmanın yanı sıra asfalt rallide VIP biletlerini de içeriyor. Neuville, kendine güvenen bir ruh hali haliyle Ypres’e gidiyor.

Bu ayın başlarında Sardunya’daki Live TV Power Stage’deki dramatik bir galibiyetin ardından WRC sürücüler klasmanındaki liderliğini Sébastien Ogier’ın 27 sayı önüne taşıdı. Ancak, Ypres’deki sonuçları da geçmişte çok parlak değil. En iyi sonucu, rallide beş kez yer aldıktan sonra edindiği 3’ncülük. Ayrıca, bu hafta sonu WRC’deki rakiplerinden daha fazla rakiple karşı karşıya gelecek. M-Sport Ford pilotlarından Bryan Bouffier ve WRC 2 pilotlarından Ole Christian Veiby de Ypres Rallisi’nin kayıt listesinde yer alıyorlar. | 21 Haziran 2018 : 20.15

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top