Kamp ve kampçılık

Ofroad ve doğa sporlarının olmazsa olmazı kamplar. Herkesin yakından tanıdığı ve bildiği Offroad kulüplerinin ilki İsoff. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukları unutmadı ve Baço kampında buluşturdu. Baço’nun açılımı baba ve çocuk kampı. Bir gün ve bir gece dahi olsa evden anneden uzak çocuklarla babalar ilgilensin, oynasın, evdeki annelerin ne zorluklarla mücadeleyle çocuklarımızı büyüttüklerini görmemize canlı canlı şahit olma arenasıdır, kamplar.

Ben de her yıl Bu kampa çocuklarımla katılıyorum. Bu yıl biraz farklı yaşadım, çocuk ve baba kampını. Olayı biraz açmak gerekirse, benim çocuklar biraz büyüdü, bu kez onlar hizmet etti. ben bisiklete bindim yedim içtim eğlendim. Şaka bir yana, gerçekten çok güzel arkadaşlıkların, dostlukların, ilk adım atıldığı yer, Baço..

Çocuklarımızın özlemle beklediği gün. Çuval yarışı, halat çekme, gol atma, koşu, valeybol vs veeee mutlu gün sonu ödül töreni, gelsin kupalar! Bizimkiler kampa gitmeden odalarında kupaları için yer ayırmışlardı bile. Çocuklarımızın mutluluğu bizlerin mutluluğu. Hemen hemen her hafta ailece kamp yapan arkadaşlarımız da vardı aramızda. Tabii ki bir İsoff’lu olarak, bu baço da kaçmazdı.

Her hafta kamp yapan arkadaşlarımızın çocukları bizimkilerden bir gömlek öndeler! Neden mi? Tardu abinin torunu Arman’ın oğlu yanlış telafuz etmiyorsam; Borga, arkadaşlarına gölden tuttuğu kaplumbağa, kurbağa, balığı gösterirken, o mutlu yüz ifadesi ve özgüveni görmeniz gerekirdi. Bütün çocuklar ellerinde boş plastik kaplar ha gayret birşeyler yakalama çabası oldu oldu!

Borga, bu işi arkadaşlarına öğrettiği gibi, kamp sonunda tekrar göle yaşam alanlarına bıraktırmayı da öğretti. Buradan öncelikle küçük adam Borga’ya ve ona bu öz güveni veren babası Arman’a teşekkür ederim. Şu an evde hala gölde tutulanlar konuşuluyor. Bir de Barbi’nin (Barbaros) sucuklu makarnası! Eline, emeğine sağlık Barbi. Bir başka kampta yeni maceralarda buluşmak dileğiyle. Not: geleceğin off-road cuları kampta belli olur! Teşekkürler, İsoff.

5 Mayıs 2018 : 09.30

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top