İsoff, Villa Lal’da buluştu!

Offroad camiasında Başkan Jeep olarak tanınan ve sevilen İstanbullu offroadçu Murat Taşlıdağ’ın Koşuyolu’nda iki ay önce kardeşleri ile birlikte hizmete açtığı Karadeniz Mutfağı Villa Lal, İstanbul Offroad Kulübü yönetim ve üyelerinden oluşan kalabalık bir grubu misafir etti. Kulüp başkanı Erkan Birinci ve yönetim kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri eşleri ile birlikte, kendisi de kulübün bir üyesi olan Murat Taşlıdağ’ın restaurantına ‘hayırlı olsun’ amacıyla ziyaret etmeyi planladılar.

Sosyal ağlardan paylaştıkları mesajlarla ziyaretten haberdar olan üyeler, saat 19.30’dan itibaren Villa Lal’da bir araya gelmeye başladılar. Mıhlama ve karalahana çorbası başta olmak üzere Villa Lal’ın karadeniz speciallerine yoğun ilgi gösteren İsoffçular, farklı tatlardaki pidelerle karınlarını doyurdular. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise istek üzerine Villa Lal’da yankılanan müzik eşliğinde sirtaki yapan İsoffçular, geç saatlere kadar kurtlarını döktüler. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, İstanbul | 02 Mayıs 2018 : 22.50

Son 70 haber

1 Yorum - “İsoff, Villa Lal’da buluştu!”

  1. Nurican Hızır

    Oooh… Keyfiniz daim olsun. Biz burada diet yapalım, siz orada Karadeniz yemeklerini afiyetle yiyin. Mekân hayırlı olsun. Uzaktan kutlarım.

Yoruma kapalı

Go To Top