Ege Asal Challenge seçmelerine rekor katılım

Gördüğü yoğun ilgi üzerine bu yıl 6. kez düzenlenen Ege Asal Challenge seçmeleri için jüri üyeleri yapılan yüzlerce başvuruyu değerlendirerek 60 ile sınırlı olan katılımcı sayısını belirlemeye çalıştı. Bu yıl rekor bir katılım başvurusunun yaşanması ve Türkiye’nin çeşitli illerinden yapılan katılım isteklerini dikkatle inceleyen yarışma jürisi 60 ile sınırlı olan katılımı %10 arttırarak 66 kişiye çıkartıp seçmelerde daha fazla kişiye şans tanıma kararı aldı. Seçmelerde katılımcılar direksiyon başındaki yetenekleri kadar, sporcu disiplini ve takım ruhu kriterlerine uygunluk olarak, juri tarafından değerlendirilerek puan alacaklar.

Otomobil Sporlarına ilgi duyan ve sürücü belgesine sahip herkesin hiçbir ücret ödemeden katılabildiği organizasyonun büyük bir coşku içerisinde geçmesi bekleniyor. Gerçekci yarış simülasyonları konusunda engin tecrübeye sahip olup bugüne kadar düzenlenen irili ufaklı pek çok yerli ve yabancı turnuvalarda yer almış ve sayısız başarılar elde etmiş Sim Racers Türkiye üyeleri de sanal ortamdan gerçek ortama geçerek bu seçmelere katılıyor.

Yeni yeteneklere şans vermek ve onları spora kazandırmak amacıyla düzenlenen Challenge seçmeleri sonun da jüriden en yüksek puanı toplayacak bir erkek ve bir kadın katılımcı 13 Mayıs’ta İzmir’de yapılacak Otokros Yarışında Ege Asal Metal sponsorluğun da yarışmaya hak kazanacak. 2018 Challenge seçmeleri 22 Nisan Pazar günü saat 13:00 de Ege Asal Menderes Ralli Merkezi’nde organize edilecek. | 20 Nisan 2018 : 07.20

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top