Boyabat’ta ilk gün ‘finish’ yapan yok!

Sinop Offroad Kulübü tarafından Boyabat’ta düzenlenen sezonun ilk trail yarışında ilk gün sürpriz bir sonuçla tamamlandı. 6 takımda 12 ekibin rekabete dahil oldukları yarışta ilk gün ‘finish’ masasına ulaşmayı başarabilen bir takım olamadı. İlk gün parkura çıkan 6’ncı ve son takım Bursalı Teleferik Offroad Takımı’ndan Şencan özkurt-Salim Avcı ikilisi etabın 10 kapısını da geçebilmesi başarabilen tek ekip oldu, ancak finish masasına ulaşmadan önce takım arkadaşları Ahmet Kurt-Fuat Sarper ikilisine yardım etmek için geri dönmeyi tercih etti. Suzuki’lerle yarışan ekip, toplam 15 kapı geçişi ile ve 3.30.00’lik toplam zamanlarıyla ilk günü birinci sırada tamamladılar.

İlk günün ikinciliğini ise Cherokee’lerle 7’şer kapı geçmeyi başaran Ender Altuntaş-Mithat Sönmez ve Yaşın Yıldız-Mehmet Özdemir ekiplerinden oluşan Nascar Jeep Trial takımı toplam 4..00’lık zamanlarıyla elde etti. 2017 Türkiye Trail Şampiyonu Osmanlı AVC takımından Oğuz Kağan Öztürk-Raşit Mahmutoğlu ekibi Abartürk adındaki boru şaseli araçlarıyla etabın 4’ncü kapısı olan ‘köstebek’te takıldı, takım arkadaşı Adnan Ofluoğlu-Sinan Şanlı ikilisi ise bir fazla kapı geçmelerine karşın zamanları yetmediği için 7.00.00’lik toplam takım zamanlarıyla ilk günün üçüncüsü oldular.

Boyabat’takı yarışta ilk gün sonunda Diriliş Offroad team 4’ncü, Osmanlı Offroad takımının diğer ekibi 5’nci, Yeşil Bursa Offroad Team ise 6’ncı tamamladı. 10 kapıdan oluşan 1 km’lik etapta ‘koca ayaklar’ın rekabeti, açık ve güneşli bir havaya karşın fazla bir seyirci toplayamadı. Yarışın ikinci günü (pazar) ilk gününe göre daha fazla seyirci bekleniyor. İlk gün sabah brifingden sonra çekiken kura sonucu parkura çıkan takımlar, ikinci gün ters çevrilen sıralamaya göre start alacaklar. Sinop Offroad Kulübü tarafından düzenlenen yarış aynı parkurda fakat farklı kurgulanan kapılarda koşulacak. | 29 Nisan 201o : 07.30

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Boyabat

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top