Yarış sırasında canlı seramoni!

[metaslider id=45052]

Kırcaali’de (Kardjali) yapılan ve içinde trophy ile ralli kategorilerini de barındıran offroad yarışında son gün, şehir merkezindeki seyirci etabı yağışlı havanın da olumsuz etkisi ile beklenen ilgiyi toplayamadı ama yine de gün boyu ilginç anlar da yaşanmadı değil. Bunlardan birinde, Expert Trophy kategorisinde yarışın birincisi olan Bulgar ekip Kristin Zaimov-K.Georgyovski ikilisi, Gaz 69 model araçlarıyla çok farklı bir senaryoya sergilediler.

Yunanlı rakiplerinin açık ara farkla önünde başladıkları son günün tek etabı olan seyirci etabına alkışlarla başlayan Bulgar ekibi sergiledikleri bu şovları ile de amaçlarına fazlasıyla ulaşarak seyirciden bolca alkış topladılar. Etabın düzlüğünde bir noktada kendilerini izlemekte olan taraftarlarının tam önlerine geldiklerinde, üstelik yarış anında araçlarını  durdurup aşağı inen Bulgar ekibi, bir çırpıda kaputa ve araç tavanına çıktı ve bu sırada önlerine gelen arkadaşları zaferi kazanan ekibinin fotoğraflarını çekti.

Bulgar ekibi etapta kaybettikleri birkaç dakikalık zamandan fazlasına sahip olmalarının rahatlığı ile bir yandan poz verdiler, bir yandan da seyircileri alkışladılar. Kısa ve dikkat çekici bu hamlelerini sonlandırıp yeniden araçlarına geri döndüklerinde de Bulgar seyirciler kendilerini havalı araç kornaları ile uğurlandılar. Birkaç dakika sonrasında ise, aynı Bulgar ekibi, iş makinası lastiklerinin dikine engel oluşturduğu noktada diğer birçok rakipleri gibi Gaz 69’ları ile askıda kaldı. Ancak, bu kez kendilerini itekleyecek arkalarında başkaca rakip yoktu ve onlar araçlarını ileri geri silkeleyerek kurtulmayı başardılar.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Kırcaali, Bulgaristan | 20 Mart 2018 : 22.22

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top