Trans Anatolia’dan Anadolu Kupası sürprizi

Trans Anatolia organizatörü, 2018 için Anadolu Kupası düzenliyor. Kupa üç yarıştan oluşuyor: Ralli Antiphellos, Ralli Antiphellos ve TransAnatolia.  Kupaya Rally Antiphellos ve Rally Halikarnassos’un her biri 1’er katsayı TransAnatolia ise 2 katsayı üzerinden puan verecek. Üç yarışa katılanlar sadece kupa ile değil, detayları daha sonra açıklanacak sürprizlerle de ödüllendirilecek.

Ayrıca, üç yarışa katılmak isteyenlere organizatörün en büyük sürprizi kayıt sırasında yapılacak olan indirim olacak. Ancak bu indirimden yararlanabilmek için, toplam tutarın yarısı 15 Mart 2018 tarihine kadar organizatörün banka hesaplarına ödenmesi, kalan tutarın ise 1 Haziran 2018 tarihine kadar yine organizatöre ödenmesi gerekiyor. Ayrıca sezonun ilk yarışı olan Rally Halikarnassos’a kayıt ve ödeme yapacak ilk 10 kişi ise ekstra % 10 indirimden yararlanabilecek.

‘Yeni bir meydan okuma için hazır mısınız?’ sloganı ile lanse edilen  TransAnatolia 2018’in beklenen tarihleri de ​​ortaya çıktı. Türkiye’nin en çok tanınan açık yol maratonu 4 ile 11 Ağustos tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Bu arada, kupanın ilk ayağı olan ve Bodrum’da 19-22 Nisan tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan Rally Halikarnassos‘un açılan kayıtları Mart ayının sonunda kapanacak! Ralli Antiphellos ise 1-4 Kasım 2018 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. | 23 Mart 2018 : 15.45

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top