Ralli Dünyası ikinci baharında 45’lik oldu

Ülkemizin otomobil sporları konusunda ilk periyodik yayını olan Ralli Dünyası Dergisi’nin ikinci dönem 45’inci, tüm sayılar içerisinde ise 219’uncu ‘yeni’ sayısı yayınlandı. Henüz yeni sezon başlamamış olmasına rağmen artan sayfa sayısı, zengin içeriği, keyifli röportajları ve göz alıcı fotoğrafları ile okurlarıyla buluşan dergide, bu ayın kapak konuğu 2017 Türkiye Trail Takımlar Şampiyonu AVC Osmanlı’nın şampiyon pilotu Adnan Ofluoğlu oldu.

Ralli Ajansı’nın Dudullu’daki garajında ziyaret ettiği takımın iki başarılı ve şampiyon pilotu Adnan Ofluoğlu ile Oğuz Kağan Öztürk, dergi için hem 2017 sezonunu değerlendirdiler ve hem de 2018 ile ilgili planlarından bahsettiler. Şampiyon aracı Kutup Ayısı ile 15 Mart’ta Bulgaristan’ın Kırcıali bölgesinde yapılacak olan hard-trophy yarışına katılma hazırlıkları yapan Adnan Ofluoğlu, garajda yapım aşamasında olan yeni araç projelerini ilk kez ve sadece ajans ile dergi için açıklarken, yeni sezonda genişleyerek 6 araçtan oluşacak takım için de ‘sülale boyutuna’ taşmayı hedefledikleri vurgusunu yaptı.

Takım arkadaşı Oğuz Kağan Öztürk ise dergiye verdiği röportajda Abarturk serisi yeni araçları ile ülkemizin uluslararası alanda söz sahibi olacağını belirtti. Derginin 219’uncu sayısında Ülkü Motor Sporları Kulübü (ÜMK) tarafından düzenlenen V2 Challenge 1’nci ve Kış Kupası 2’nci ayak yarışları tüm ayrıntıları ve Yavuz İpçi ve Tuğrul Köselerden ile yapılan sporcu röportajları ile yer alıyor. Ayrıca, İstanbul Offroad Kulübü’nün (İSOFF) ve Aydın Otomobil Sporları Kulübü’nün (AYOSK) 2017 sezonu gala gecelerinden fotoğraflar, İsoff, Ayosk ve İsok kulüplerinin olağan genel kurul haberleri ve Ankara Otomobil Kulübü (ANOK)‘un Ankamall’da açtığı retro sergi ve Ankaralı sporcular Özlem Uludağ ile Emrah Ermiş röportajları da dergi sayfalarında yer aldı.

35 Yıldır yayınlanmakta olan otomobil sporlarında ülkemizin tek dergisi, sadece abonelerine ve kargo ile ulaştırılıyor. Üstelik hemen abone olan sporculara ayrı, firmalara ayrı hediye yağmuru Mart ayında tam gaz devam ediyor. Siz de sürpriz hediye yağmurundan faydalanmak ve yıl soyunca sporumuzun nabzını avucunuzda tutmak için dergiye hemen bugün abone olmak isterseniz, 0533 4918945 numaralı telefonu arayabilir, whatsapp’tan mesaj atarak ulaşabilir veya editor@ralliajansi.org adresine mail ile başvurabilirsiniz. Dergi aboneliğinizi adresinizde, POS cihazımıza kredi kartınızla ödeyebilir ve banka ile ödeme hakkında bilgi almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İstanbul, 8 Mart 2018 : 22.35

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top