Intercity İstanbul Park kupaları başlıyor!


Ülkemizin ilk ve tek formula pisti Intercity İstanbul Park’ta 2018 hem çok yoğun hem de çok coşkulu geçecek! Sonbahardaki İstanbul Motoring Festival nedeniyle binlerce otomobil ve yarış severin tribünlerini doldurması beklenilen Intercity İstanbul Park’ta yıl boyunca İstanbul Park Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan üç farklı kupada toplam 59 sporcu da güvenli, yüksek adrenalinli ve keyifli yarışmanın keyfini çıkaracalar! Amatörlere en uygun fiyat-yarış konsepti ile geçtiğimiz yıllarda yapılmakta olan Clio Cup ve onun bir üst konsepti olan ve yarış tecrübesi olan sporcuların katılabildikleri Megane Cup’a 2018’de üçüncü bir kupa daha katılacak; Caterham Cup. Konsept olarak tüm kupaların üst segmenti olan Ceterham’ların en güçlü ve ‘sıfır’ son spec Cat’ler, yarış haftalarında en dikkat çekici heyecanları yaşayacak ve yaşatacaklar. İstanbul Park Spor Kulübü, düzenleyeceği her üç kupada yarışacak sporcuları ilk kez ajans aracılığı ile kamuoyuna açıkladı. İşte, ajans ayrıcalığı ile, Intercity İstanbul Park’ın Silver, Gold ve Platinum Cup’larının katılımcı listeleri..

İPSK Intercity Silver Cup için 19 kayıt

İstanbul Park Spor Kulübü’nün 2018’de düzenleyeceği pist kupalarının katılımcıları belli oldu. Intercity İstanbul Park’ta Clio’larla yapılacak olan amatörlere en uygun özel kupada bu sezon 19 sporcu rekabet edecek. Intercity Silver Cup adıyla düzenlenecek olan kupada yarışacak isimler şunlar; Ahmet Berkan, Canberk Demirkol, Cihangir Perperik, Emrecan Bozokalfa, Erdem Genç, Erdinç Kaya, Erol Uzun, Fatih Göçer, Furkan Mağdala, Hakan Eryüce, Hakan Günister, Kazım Arıkan, Mahir Akbulut, Nedim Türkmani, Özge Kılcı, Serkan Tacir, Sinan Kılıç, Tufan Turna ve Yaşar Özçifçi

İPSK Intercity Gold Cup için 25 kayıt

İPSK’nın Intercity Gold Cup adıyla düzenleyeceği 2018 Megane Cup’ta ise 25 sporcu yarışacak. Katılımcılar arasında en dikkat çekici isim, kariyerinde 10 Türkiye Şampiyonluğu bulunan İzmirli Ümit Ülkü. Historik ralli şampiyonlarından Kemal Gamgam’In oğlu Ali Gamgam’ın yanısıra kupada rekabet edecek diğer sporcuların isimleri şöyle; Ara Miraşoğlu, Barkın Pınar, Baybars Öztürk, Can Durmaz, Deniz Kvasov, Emre Fatinoğlu, Fatih Karaca, Gökhan Kellecioğlu, Halil Fatih Küçükyılmaz, Hıfzullah Özkaya, İzel Benşuşe, Kemal Oturak, Kurtuluş Arıkan, Melih Ağdala, Mücahit Küçükyılmaz, Nejat Şenyurt, Ömer Güngör, Selçuk Bektaş, Semih Geylan, Seyhan Satar, Tevfik Nasuhioğlu ve Uluş Cihan.

 Intercity Platinum Cup’ta 15 kayıt!

İPSK’nın düzenleyeceği yeni ve en değerli kupası, Intercity Platinum Cup’ta 15 adet son spec Caterham’lar Intercity İstanbul Park’ta adeta asfaltı inletecekler! Pistlerin şampiyonu ismi ve İzmir Park’ın işletmecisi Ümit Ülkü, offroad şampiyonlarından ve Intercity İstanbul Park işletmecisi Vural Ak, pist yarışçılarından Çağlayan Çelik ve Emir Ay, eski yarışçılardan Can Çelebi, karting kökenli genç pist yarışçısı Kadir Akça, İSOK Onursal Başkanı Satvet Çiftçi’nin oğlu Sinan Çiftçi bu sezon Intercity İstanbul Park’taki Platinum Cup’ta sert rekabeti ateşleyecek isimler. Kupanın diğer katılımcıları ise şunlar; Aydoğan Atasever, Bahaddin Ayan, Cankat Hurmoğlu, Kerem Güven, Murat Çuhadaroğlu, Saltuk Eribol, Selman Ulusoy ve Soner Kara.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İstanbul | 26 Mart 2018 : 12.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top