İSOK Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü’nün (İSOK) geçtiğimiz Pazar (18 Şubat) Seyrantepe’deki TTOK tesislerinde yapılan olağan genel kurulda seçime tek liste ile giren Hilmi Orbay, genel kurulda üyelerin oy birliği ile yeniden seçildi. Önceki gün yeni yönetim kurulu, ilk toplantılarında görev dağılımı yaptı. İSOK’ta 2018-2019 dönemde de başkanlık görevini sürdürecek olan Hilmi Orbay’ın yönetim kurulunda Ersoy Çetin 2‘nci Başkan olarak görevine devam ederken, iş nedeniyle İstanbul’dan uzak kaldığı için kulüp yönetimini de bırakan Ahmet Tollu, yeniden İstanbul’a geri dönünce, ara verdiği İSOK Yönetim Kurulu’nda yine genel sekreter olarak görev üstlendi.

Ülkemizin en eski otomobil sporları kulübü olan İSOK’un saymanlığını Levent Korkut üstlenirken. İSOK Onursal Başkanı Satvet Çiftçi, Galatasaray’ın eski efsane başkanı ve eski şampiyonlarımızdan Faruk Süren ve Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu’nu (YESİDEF) başkanı, aynı zamanda Sardunya Restaurant’ın sahibi Sedat Zincirkıran da İSOK yönetim kurulundaki üyeliklerini yeni dönemde de korudular. İSOK’un Mehmet Kamil Atay, Cenap Ergun, Yeşim Bostancı, Uğur Müldür, Aydın Güpgüpoğlu, Rasim Mazlum ve Burak Söğüt’ten kurulu olan yedek yönetim kurulu son dönemde olduğu gibi, yine aynı zamanda kulübün sportif kurulu olarak ta görev yapmayı sürdürecekler.

Denetim Kurulunda Nihat Eroğlu, Akif Metin Benfi ve Hasan Usta asil üye, Haydar Güçlü, Rıza Çukurova ve Halid Avdagiç te yedek üye olarak görev alırlarken,  Günaydın Türkiye Rallisi’nin kurucu ismi, Günaydın Gazetesi’nin de eski Müessese Müdürü olan Hadi Berkan Kılıç ile eski Türkiye Ralli Şampiyonlarımızdan Azmi Avcıoğlu’nun eşi ve genç kuşak rallicilerimizden Orhan Avcıoğlu’nun annesi, aynı zamanda kendisi de eski bir kopilot olan Beyza Avcıoğlu ile Türkiye Ralli Şampiyonlarımızdan Serdar Bostancı sicil kurulunda asil üye, Ahmet Terece ve Mehmet Özgür Yılmaz de yedek üye olarak görev üstlendiler.

2018’de de ralli ve tırmanma şampiyonalarında ulusal yarışlar düzenleyen İSOK’un bir çoğu sporumuzun efsane isimleri olan toplam 213 üyesi bulunuyor. Yeni dönemde de İSOK’ta başkanlık görevini sürdürecek olan Hilmi Orbay, ajansa yaptığı açıklamada geleneksel İstanbul Rallisi’nin, sporumuzun büyük bir destekçisi olan ve geçtiğimiz Aralık ayında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayattan vakitsiz  ayrılan İstanbul Ticaret Odası’nın merhum Başkanı İbrahim Çağlar’ın adını yaşatmak için İTO İbrahim Çağlar İstanbul Rallisi adıyla yapılacağını ve rallinin aynı zamanda bir festival etkinliği kapsamında düzenleneceğini söyledi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İstanbul | 22 Şubat 2018 : 22.45

 

 

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top