İsoff’un gala gecesi muhteşem oldu

İstanbul Offroad Kulübü (İSOFF), geleneksel gala gecesinde hem üç farklı yarış disiplininde podyum yapan sporcularını kupa ile ödüllendirdi, hem de 25’nci kuruluş yılını büyük bir coşku ile kutladı. İstanbul Baltalimanı’ndaki Portaxe’de düzenlenen ve 200’e yakın konuğun misafir edildiği gala gecesi, offroad’un ülkemizdeki en eski ve en  başarılı kulübü İsoff’un liderlik vasfına uygun bir atmosferde yapıldı. Samimi ve dost ortamda yüksek katılımın coşkulu destekleriyle renklenen gece, 19.30’da kokteyl ile başladı, gecenin ilerleyen saatlerindeki afterparty ile tamamlandı. Plaket ile onurlandırılan, kupa kaldırarak gurur yaşayan, sahnedekileri dinmeyen alkışları ile destekleyen herkes, gecenin bitmek bilmeyen coşkusu ile zamanın nasıl akıp gittiğini dahi anlayamadan boğazın eşsiz manzarası eşliğinde yeni bir günün ilk dakikalarını karşıladılar.

İsoff Challenge ve Akzirve Challenge Kupaları ile uluslararası Baja Troia Turkey yarışının 2017 kupa törenleri, bu yıl kulübün 25’nci yıl kutlamasına denk geldi. Baltalimanı Portaxe’ın boğaza sıfır 200 kişilik mekanında saatler 19.30’u gösterdiği andan itibaren biraraya gelen İsoff’un üyeleri zengin bir program ile karşılandı. Offroad’un ülkemizdeki yıldızını yükselten İsoff’un yoğun, yorucu ama çok başarılı geçen bir sezonunun ardından, merakla beklenen, başarıların kupa ve alkışlarla ile taçlandırıldığı gala gecesine tam kadro katılan isoff yönetim kurulu üyeleri, üye, sporcu ve konuklarını önce kokteylde karşıladılar. Yarım saatlik kokteyl samimi bir ortamda geçti; konuklar, bir yandan geride kalan sezonun anılarını sohbetlerine taşırlarken, kulübün 25. kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan özel bir konseptin arkasında günün hatırasını çektirdikleri fotoğraflara taşıdılar.

İsoff’un gala gecesine üye sporcular, eşleri, aileleri, sponsor yetkilileri ve misafirler katıldılar. Akzirve İnşaat’ın CEO’su İbrahim Maasfeh, Çanakkale Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Mustafa Kansu, Baja Doğu Avrupa Kupası’nın Yunanlı organizatörü Kostas, Tosfed Offroad Kurulu üyeleri, gecenin konukları arasında öne çıkan isimler oldular. Maasfeh, aynı zamanda sponsoru oldukları Akzirve Challenge Kupası’nın podyumunda yer alan sporculara kupalarını bizzat takdim etti. Otomobil sporlarının Çanakkale’de yayılması için büyük destek veren Çanakkale Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Mustafa Kansu İsoff yöneticileri ile yeni sezon üzerine görüş paylaştı. İsoff Başkanı Erkan Birinci gecenin açış konuşmasında, ‘yaptıkları yarışlarda desteklerini esirgemeyen sponsorlarına ve yarış görevlilerine, ayrı ayrı teşekkür etti’.

Erkan Birinci’nin konuşmasını tamamlamasından sonra sponsorlara plaket verilmesi ile geceye devam edildi. Başkan Birinci’nin plaket verdiği kuruluşlar arasında Ralli Ajansı da yer aldı. Başkan Birinci, editörümüz Aydın Hoşgör’e plaketini verirken ajansın çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür etti.  Plaketlerin dağıtımının sonunda, kulübün yarışlarını ekranlara taşıyan 8.Etap programının yapımcısı Murat Öztürk’e sürpriz yapılarak O’nun yapımına imzasına attığı 800’üncü programına atıfta bulunarak üzerinde 800 rakamı ile yapılan özel bir pasta sahneye getirildi. Gecenin sunumunu da üstlenen Murat Öztürk, kendisine yapılan bu jest karşısında duygularını ifade etmekte zorlandığını söyledi. Öztürk’e pasta kesiminde İsoff’un yarışlarında tüm sezon yükünü çeken yönetim kurulunun hanım üyeleri eşlik etti.

Gala gecesinde yemeğe geçilirken, sezon yarışlarından kısa ama çarpıcı görüntülerin yer aldığı videolar barko vizyon ekranına yansıtıldı. Gecenin en heyecanlı dakikası, sporcuların merakla bekledikleri kupa töreninin başladığı andı. Önce İsoff Challenge Kupası’nın sınıf ve grup klasman kupaları İsoff yöneticileri tarafından kazanan sporculara alkışlar eşliğinde verildi. Ardından Akzirve Challenge Kupası’nın kupa ve ödülleri Akzirve İnşaat’ın CEO’su İbrahim Maasfeh tarafından dağıtıldı. Son olarak ta Baja Troia Turkey yarışının kupaları verildi. Tüm kupa dağıtımlarının tamamlanmasının ardından kupa alan sporcular yeniden sahneye davet edildi ve hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Gecenin bu anlarında sahneye ikinci bir pasta daha getirildi. Bu kez, kulübün 25. Kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlatılan özel bir pasta, isoff yönetim kurulu tarafından hep birlikte ve alkışlar eşliğinde kesildi. Pasta tüm konuklara ikram edilirken, tempolu gecede hediyelerin yer aldığı özel çekiliş öncesi kısa bir ara verildi. Gala gecesinin tamamlanmasının ardından afterparty başladı ve misafirler galaya veda ederken, kalan davetliler yeni günün ilk dakikalarını aynı coşku ile boğazın enfes manzarası eşliğinde karşılamayı tercih ettiler. | 7 Şubat 2018 : 23.50

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansi, İstanbul

Geceden diğer fotoğraflar için burayı tıklayabilirsiniz..

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top