WRC 2018 fuarda start aldı!

Dünyanın önde gelen motor sporları fuarlarından birisi olan  Autosport International, ABD’deki SEMA veya PRI ile aynı ölçekte olmasa da, Avrupa’daki türünün en önde gelen gösterisi. Ticaret ve kamu alanlarında iki aşamada, gösteriye ev sahipliği yapan tedarikçiler ve dünyanın dört bir yanından yarış ekipleri katılıyor. Şovu yerinde izlemeye gelen her ülkeden yerel ve veya amatör yarışçılar, görüp beğendikleri aksesuar, donanım veya başkaca bileşeni satın alabildiği gibi bu parçaları tasarlamak, geliştirmek ve tedarik etmek için çalışan insanlarla doğrudan konuşma fırsatına sahip oluyorlar. Dünyanın dört bir yanından takımlar ve işletmeler arasında toplantılar gerçekleştirilirken, yeni ürünleri keşfetmek ve arkasındaki insanlarla konuşmak için de iyi bir şans.

Autosport International’de salon 9’un tamamı, motor sporlarını işe yarayan yeniliklere ve teknolojiye ayrıldı. Şanzımanlardan frenlere, motorlara kadar inanılmaz derecede pahalı ve egzotik bileşenlerle yakınlaşma fırsatı. Yeni üretim tekniklerinden gelişmiş elektronik cihazlara kadar tüm yarış arabaları bu salonda. Salon 6’nın arkasında bulunan motor sporlarının yaratılışından en pahalı, efsanevi ve en ünlü yarış otomobillerinden bazılarını var. Le Mans 1969’dan Ford GT40’ı (ki Jackies tarafından kullanılan) veya bir Porsche 956’yı (bugün Nürburgring’de yarışan Bellof’un kullandığı) görmek mümkün. Salon 7’de Ulusal Motorsport bölümünde motor sporlarının gerçek taban seviyelerine hitap ediliyor.

Motor sporlarını hafta sonu hobisi olarak ciddi bir şekilde takip etmek pahalı bir alışkanlık olabilir, ancak giriş seviyesinde tırmanma veya ralli, bugün birçok kişinin ulaşabileceği bir şey! Şov alanında simülatör veya F1 pitstop’un denenebileceği veya test alanında araçların test edilebileceği ya da kartingde adrenalin  yaşanacak bölgesi ile öne çıkıan fuarda, kariyer ve eğitim bölümü, salon 8’in arkasında şaşırtıcı derecede az sayıda stanttan oluşuyor. Formula Öğrenci otomobillerini sergileyen birkaç üniversite ve motor sporunda herkese nasıl yardım edebileceklerini gösteren birkaç motor sporu özel okulu var. Autosport International bir güne sığmayacak kadar büyük. Fuarın ilk gününden derlediğimiz birkaç fotoğrafı ise sizler için sayfamızda yer veriyoruz.. | 12.01.2018 : 16.15

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top