2018 WRC Autosport fuarında start alıyor!

WRC’nin yıldız sürücüleri, kopilotları ve takımların tamamı, 2018 takvimi kapsamında yeni sezonu resmen başlatmak için yarın (11 Ocak Perşembe) Birmingham’da bir araya geliyorlar. Dünyanın spor medyası spotlarını Avrupa’nın sezon öncesi en büyük şov olan Autosport Fuarı’na çevirmeden önce, Sébastien Ogier ve Julien Ingrassia tarafından saat 9’da resmen açılacak.

M-Sport WRT, Hyundai MS, Toyota Gazoo WRT ve Citroën Racing‘in 2018 spec WRC araçları saat 10.30’dan itibaren fuarda görücüye çıkacaklar. Andreas Mikkelsen, Thierry Neuville, Dani Sordo, Hayden Paddon ve ekip başkanı Michel Nandan, ilk kez Hyundai’nin 2018 i20 WRC’sini gösterecekler. Son şampiyonlar Sébastien Ogier ve Julien Ingrassia,  ile Elfyn Evans ve M-Sport’un patronu Malcolm Wilson ise yeni Fiesta WRC’yi tanıtacaklar.

Toyota’nın Yaris WRC’si Jari-Matti Latvala, Ott Tänak, Esapekka Lappi ve takımın patronu Tommi Mäkinen tarafından gösterilirken, Kris Meeke, Craig Breen ve Yves Matton, Citroën’in upgrade edilen C3 WRC’sini ortaya çıkaracak. Fabrika takım sürücüleri ve kopilotları, furanın ana sahnesinde 11:30-13:00 saatleri arasında röportaj yaparak, önümüzdeki sezon için beklentilerini konuşacaklar. Daha sonra 13.30’a kadar bir imza oturumu için WRC standına gidilecek.

WRC 2 Şampiyonası’nın kahramanları, M-Sport, Skoda, Volkswagen, Hyundai, Citroën ve Proton‘un en son R5 otomobilleri, 4 günlük gösteride sergilenecekleri şekilde ana sahneye saat 14.45’te çıkacaklar. Evans ve bazı rakipleri ile şampiyona yöneticisi Maciej Woda, saat 15.15’te fuara katılarak Junior WRC’nin lansmanını destekleyecekler. WRC standı, taraftarların sezon başlamadan önce performanslarını sergilemeleri ve en yeni WRC 7 video oyununu denemelerine olanak tanırken, 2018 otomobillerinin tamamı da gösterinin süresi boyunca ekranlarda kalacak. (wrc.com) | 10.01.2018 : 21.15

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top