İbrahim Okyay’ın en büyük ‘hayali’…

Borusan Otomotiv Motorsport’un şampiyon pilotu ve başarılı takım direktörü İbrahim Okyay, İzmir’de yapılan sezonun 5’nci ve son pist yarışı öncesi Ralli Dünyası Dergisi’nin sorularını yanıtlarken, birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Bu yıl takımın 10’ncu yılı olduğunu anımsatan Okyay, 2017’de Türkiye’de yarışmalarının da kendileri için de çok sürpriz olduğunu söyledi ve TPŞ’de yarışmak gibi bir programları olmamasına karşın 2017’de TPŞ’de takım pilotların Türkiye’deki 15’ncü şampiyonluğu kazandığını belirtti.

Türkiye Pist Şampiyonası’nda 2017’de başlayan yukarı doğru ivmenin 2018’de de yine yukarıya doğru çıkmaya devam edeceğine inandığını söyleyen Okyay, yeni sezon kurallarına yönelik olarak dile getirdiği değişiklikle sınıf kupaları ile ilginin artabileceğini savundu. 2018’de Türkiye ile ilgili hiç bir programları olmadığını dile getiren Okyay. “Bizim için nicelik değil, önemli olan nitelik. Biz, sportif anlamda iddialı olmalıyız. Tek otomobil olalım ama en iddialı ekip olalım” dedi ve en büyük ‘hayalini’ ilk kez dergiye açıkladı.

Bunun hedef değil, şimdilik sadece hayalleri olduğunu vurgulayan Okyay’ın bu hayalinin ne olduğunu öğrenmek için, siz de hemen şimdi  dergiye üye olabilir ve bu ve benzer pek çok röportajı soluksuz okuyabilirsiniz. Ülkemizin otomobil sporları konusunda ilk ve tek dergisi olan Ralli Dünyası’na abone olmak için bilgi almak isterseniz, burayı tıklayabilirsiniz. | 13.12.2017 : 13.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top