Büyük final İzmir’de

Türkiye’de Federasyon eliyle ilk kez yapılan Tosfed yıldızını aryor’un finali, 24 – 25 -26 Kasım 2017 tarihlerinde Ülkü Park Yarış Pisti İzmir’de yapılacak. Yeni yeteneklerin keşfi ve spora kazandırılması açısından son derece gerekli ve önemli olan bu elemelere toplam 44 aday katılacak. Berat Türker’i yitirmeseydik bu sayı 45 olacaktı. (Türker Ailesine baş sağlığı dilerim)

Bu listede ne tanıdığım var, ne de akrabam. Hiç birini tanımasam da, bu organizasyona katılma özverisi ve başarısı gösterdikleri için sporcularımı tek tek kutluyorum. Final haftası Türkiye’de olamayacağım için üzgünüm. Gençlerin heyecanına ben de ortak olmak isterdim, ama kısmet değilmiş maalesef. 39 erkek, 5 kadın adaydan 12 kişi finale kalıp, projelere katılma şansı elde edecekler. Belki de geleceğin şampiyonu olacaklar. Kim bilir?..

Hasan Tansu, Reha Aybey, Alper Bahadır, Barış Şahin, Tayfun Yaylaoğlu, Emre Şentürk, Kaan Özdoğan, Can Candan, Bora Güzel, Mehmet Çağlayan, Efe Çalışkan, Soyhan Çuvalcıoğlu, Buğra Kılıç, Onur Badur, Doğan Ergin, Mert Becce, Can Kiper, Burak Bağlan, Erol Özteknik, Cihan Nimet, Berat Aksu, Hasan Kılınç, Salih Güven, Can Çelik, Onur Şanal, Doruk Öztürk, Taha Küçükkurt, Berkay Ay, Onat Telkenar, Edis Yalçıntepe, Hamit Yüzbaşıoğulları, Cansunay Karaman, Kemal Özhan, Doğan Küçükçelebi, Tunaman Aktaş, Anıl Sümbül, Murat Süleymanoğlu, Mert Kaya, Doğan Tosun, Tayfun Uzun, Zeynep Erkan, Kübra Urgancı, Cansın Koçer, Sevi Akal, İdil Malgil’e başarılar diliyorum. Umarım hava güzel, her şey gönlünüzce olur. Mutlu yarınlara. Hoşçakalın. | 17.11.2017 : 17.15

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top