Caner Akkafa, Troia Baja Turkey’e hazırlanıyor!

30.09.2017 : 23.50 | Türkiye Offroad Şampiyonlarından Caner Akkafa, Türkiye’nin ilk ve tek otomobil sporları dergisi Rallisi Dünyası’nın 2 Ekim Pazartesi günü çıkacak olan yeni sayısında yer alan röportajında, geçtiğimiz ay yapılan Trans Anatolia Rally Raid maratonunda yaşadıklarını ilk kez ayrıntılı bir şekilde dile getirdi. Bu sezon Mitsubishi Elektric Klima Sistemleri sponsorluğunda parkurlara geri dönen ve kardeşi Malik Akkafa ile birlikte offroadun yükselen trendi Baja yarışlarına katılan Caner Akkafa, İzmir’den Samsun’a 9 gün boyunca üç bin km’ye yakın zorlu bir parkurda yaşadıklarının en önemli anlarını ilk kez bu kadar açıklıkla anlattı. Suya nasıl battılar, 5 saat zaman cezasını nasıl aldılar? Yaylada en çok neden korktular?

Trans Anatolia Rally Raid’deki en özel anlarını dergi okuyucuları ile paylaşan ve bu sezon İstanbul Park Spor Kulübü’nün düzenlediği Intertcity İPSK Baja Kupası yarışlarında da lider durumda bulunan Caner Akkafa, Trans Anatolia tecrübeleri ışığında Ekim ayı sonunda yeni bir maraton için daha yoğun hazırlık dönemine girdi. İstanbul Offroad Kulübü tarafından 26-29 Ekim’de Çanakkale’de düzenlenecek olan  BajaTroiaTurkey yarışına iddialı hazırlanan Caner Akkafa, Mitsubishi Elektric Klima Sistemleri brandingli Toyota Hi Lux aracıyla ve yine kardeşi Malik Akkafa’nın kopilotuluğunda katılacak.

Ralli Dünyası yeni sayısında okurlarına 64×90 cm ebadında deva poster hediye ediyor 

Caner Akkafa, 70’e yakın ekip ve sporcunun kayıt yaptırması beklenen Baja Troia Turkey’de özellikle yabancı ekiplere karşı ülkemizi başarıyla temsil etmek için tüm tecrübelerini ortaya koyacaklarını söyledi. Otomobil sporlarında sadece abone adreslerine ‘kargo’ ile gönderilen Ralli Dünyası Dergisi’ne sizde hemen şimdi abone olarak, onlarca haber gibi Caner Akkafa röportajını ve bu sayıda hediye ettiği 64×90 cm ebadında DEV POSTER’i kaçırmayın. Siz de abone olmak isterseniz detay bilgi için burayı tıklayabilirsiniz.

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top