Wilson’dan takıma uyarı

29.08.2017 : 16.30 | Ford Fiesta sürücüleri Ott Tanak ve Sébastien Ogier, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Almanya Rallisi’ni 1-3 bitirmeyi başararak İngiliz takımın şampiyonada farkı 40 puan daha açarak 64 puana yükselmesini sağlarken, Ogier da sürücüler şampiyonasında 17 puan farkla liderliğini korudu. Ancak bu başarılı skorlar, özellikle sezonun sonlarına yaklaşıldığı için takım patronu Wilson’u memnun etse de, yine de uyarılarda bulunmasına engel olmadı.

Wilson, “sezonun bitimine sadece üç yarış kaldı ancak bu şansın elimizden kayıp gitmesine izin veremeyiz” dedi. Wilson, “Geçmişte daha önce de bu konumda iken sonunda kaybettik! Almanya’da olduğu gibi, savaşmaya devam etmemiz gerek! Şampiyonlukların güvenliği için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

wrc.com’un haberine göre, Wilson, Tanak’ın Almanya’daki tarihi zaferinden sonra takımına övgüler yağdırdı; “Şampiyonada kazandığımız önemli bir ralli oldu ve gerçekten rallinin başında bu sonucu alacağımızı hiç düşünmedim” dedi ve ekledi; “Seb ve Ott, özellikle  Cuma günü zor koşullar altında harika bir iş çıkardılar, gerçekten her şey hatasızdı.. Sıkıntı yaşadılar ama onlardan daha fazlasını isteyemedim. Ott, hep asfaltta hızlı olmuştu, bu kez hep yerde hızlıydı! Sebastien’in de takıma büyük etkisi oldu.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top