Memi’nin ‘Çekirgeleri’ şampiyonluğa zıplıyor!

Sakaryalı başarılı offroadçu Mustafa Saray

01.08.2017 : 10.30 | Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 4’ncü ayağı olarak Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen offroad yarışının galibi, Sakaryalı başarılı offroad’çu Mustafa Saray, Ralli Dünyası Dergisi için yaptığı değerlendirmede, kendisi ve takım arkadaşı Gökhan İçen’i Sakarya’lı son offroad şampiyonu Hüseyin Memioğlu’nunçekirgeleri’ olarak tanımladı ve bu sezon hedefleri olan şampiyonluğu sonuna kadar kovalamayı planladıklarını söyledi.

Sezonun bundan önceki yarışı olan Sakarya’da kazanan ve Ankara’da kendisinin ardından 2’nci olan takım arkadaşı Gökhan İçen’in pilotajını ise muhteşem olarak yorumlayan genç Sakaryalı, Gökhan İçen ile rekabet etmeyi de değişik bir uslüple tanımladı; “tusunamiye kafa tutmak gibi!” 

Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 5’nci ayak yarışı üç hafta sonra İstanbul’da düzenlenecek. Ankara yarışı ile ilgili olarak Mustafa Saray’ın görüşlerini ve ajansın diğer üye sporcularının yorumlarını Ralli Dünyası Dergisi’nin yeni sayısında okuyabileceksiniz. Otomobil sporlarının en uzun soluklu ve ‘tek’ aylık dergisi Rallisi Dünyası, her ay kargo ile abonelerine ulaşıyor. Siz de bugün dergiye üye olarak, sporun nabzını avucunuzun içine alabilirsiniz. Üyelik koşulları için burayı tıklayabilirsiniz.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top