Barum’da zaferin adı ‘Kopecky’..

27.08.2017 : 19.00 | Ve, Avrupa Ralli Şampiyonası’nın 8’nci ayağı olan Barum Zlin’de zafer, Jan Kopecky’nin oldu. Cuma günü başlayan yarışta bugünkü son altı etaptan beşinde en iyi zamanları yapan Çek rallici, ‘evde’ kazanıp şampiyonada ilk puanlarını evde kazandı.

Kopecký, yarış sonunda yaptığı açıklamada, “elbette harikaydı ve biz hata yapmadık. Skoda Motorsport’a yarışmak inanılmaz keyifli, İyi bir iş için herkese; mükemmel olduğu için kopilotum Pavel’e, bana destek olan aileme teşekkürlerimi sunuyorum. Şu anda sonuçlara bakmak istemiyorum, belki daha sonra bir yerde oturup bira içeceğim. Barum Rallisinde yarışmaktan dolayı mutluyum, burada olmak çok özel bir duygu” dedi.

33 saniye farkla 2’nci bitiren Rus rallici Alexey Lukyanuk ise, finiş takından geçtikten hemen sonra, “korkunçtı, uzun düzlükler zordu, virajların arkasının nasıl olacağını kestiremiyordum. Çok kaydım ama güvenli sürdüm. Sonuçta finişe geldik ve bunun için mutluyuz” diye konuştu.

Son etapta sürpriz bir en iyi zaman çıkaran Roman Kresta da, 3’ncü tamamladı ve “Evet, oldukça zorladım. Şaşırtıcı ve çılgın, deli olduğumu söylemeliyim. Herkese teşekkür ederim. Araba ve ekibim mükemmeldi. Araba böyle bir ralli için çok iyi” dedi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top