Rally Troia etaplarına nasıl gidilir? (haritalar)

Hafta sonu Çanakkale’de yapılacak olan Rally Troia’nın haritaları da açıklandı. Eskişehir kulübü tarafından düzenlenen rallide cumartesi günü 2 farklı etap ikişer kez geçilecek ve seyirci etabı ile gün sona erecek. Pazar günü ise iki farklı etap var ve bunlardan biri iki kez, diğer ise kez geçilerek yarış tamamlanacak. Organizasyonun açıkladığı seyirci ulaşım bilgileri şu şekilde

Haritayı büyütmek için üzerini tıklayabilirsiniz.

1 Temmuz Cumartesi

SS 1 ve 3 PARIS | Start: Çanakkale’den Çan istikametine giderken, 35. kilometrede yer alan Alanköy’ün girişinde etabın startını izleyebilirsiniz. Finiş: Bayramiç ilçesinden Karaibrahimler-Söğütgediği istikametini takip edip, Söğütgediği köyüne gelmeden etabın finiş noktasına ulaşabilirsiniz. SS 2 ve 4 HOMEROS | Start: Bayramiç ilçesinden Çan istikametinde Yiğitler köyüne giderseniz etabın startını izleyebilirsiniz. Finiş: Çanakkale şehir merkezinden Denizgöründü Köyü istikametine giderseniz etabın finiş noktasına ulaşabilirsiniz. SS 5 TROIA HORSE | Seyirci özel etabı, şehir merkezinde Çanakkale Belediye binası yanındaki Cuma pazarı otoparkında gerçekleştirilecektir.

Rallinin her iki gün haritalarını ekranınızda büyütmek için görüntülerinin üzerilerini tıklayabilirsiniz.

Haritayı büyütmek için üzerini tıklayabilirsiniz.

2 Temmuz Pazar SS 6 ASSOS ve SS 8 REDBULL.COM | Start: Ezine ilçesinden İzmir istikametine giderken 3 km. sonra sağda Üsküfçü Köyü girişinde etabın startını izleyebilirsiniz. SS 7 APOLLON | Start: Ezine ilçesinden İzmir istikametine giderken 3,5 km. sonra sağdan Belen ve Köseler köyü istikametinde ilerleyerek etabın startını izleyebilirsiniz. Finiş : Aynı yolda Şarköy-Kızıltepe istikametinde ilerlerseniz etabın finiş noktasına ulaşabilirsiniz.

Rallinin her iki gün haritalarını ekranınızda büyütmek için görüntülerinin üzerilerini tıklayabilirsiniz

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top