Neuville, ‘değişik’ bir R5 ile ilk kez Ypres’da yarışacak!

Hyundai’nin Dünya Ralli Şampiyonası’ndaki Belçikalı pilotu Neuville, ülkesinin en önemli ulusal yarışı olan Ypres Rallisi’nde ilk kez bir i20 R5 ile yarışacak! Belçika’daki rekabete geri dönüşleri, aslında çocuklara yönelik bir etkinlik nedeniyle gerçek olacak. Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan bir yarışma, Belçika’da ilgi ile desteklendi. Kazanan emoji temalı tasarım, 8 yaşındaki Zoë Charlet‘den geldi. R5’in farklı brandingi konusunda Neuville şunları söyledi:

“Elbette Ralli Ypres’i kazanabilecek bir araba ile Belçika’ya dönmek bizim için çok heyecan vericiydi. Son bir kaç sezon WRC dahilinde Ypres’da rekabet etme şansımız olmadı. İ20 R5’in brandingi 8 yaşındaki Zoë Charlet tarafından tasarlandı. Nicolas ve ben, Ypres’da hiç kazanamadık, bu yüzden bu hafta sonu için sabırsızlanıyoruz, çünkü çok eğlenceli olacak. Özellikle benzersiz bir kıyafetimiz var!”

Neuville, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu, i20 R5 ile ilk rallimiz olacak, ancak daha önce arabayla ilgili daha fazla bilgi edinmek için bir test yapacağız. Büyük bir seyirci topluluğunun önünde i20 R5’in performansını gösterebiliriz.” Bu yıl Ypres Rallisi hem Belçika hem de İngiliz ulusal şampiyonalarının yanı sıra Tour European Rally (TER) Serisini bir araya getiriyor ve toplam 40 adet R5’li ekip kayıt yaptırdı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top