Burak Çukurova İtalya’da ilk gün 3’ncü durumda..

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda bayram arasını fırsat bilerek ellerini sıcak tutmak adına San Marino’da İtalya Ralli Şampiyonası’na dahil Rose’n Bowl rallisine katılan BC Vision takımının patronu ve birinci pilotu Burak Çukurova, 55 ekibin kayıt yaptırdığı rallide ilk günü ‘0.9’ salise farkla 3’ncü olarak kapadı. İlk gün iki etabın geçildiği rallide yarışan diğer Türk rallici BC Vision pilotu Uğur Soylu da ilk günü 9’ncu sırada tamamladı.

Hyundai İ20 ile yarışan katılan ve ilk etapta en iyi zamanı yaparak yarış liderliğini ele alan Burak Çukurova, ajans ile paylaştığı ilk gün sonu değerlendirmesinde “ilk günü 0.9 salise farkla genel klasman 3’ncüsü olarak tamamladık. Uğur da 8’nci olarak tamamladı” dedi ve ekledi; “süper yarış, gece zamanımızla gündüz zamanımız arası aynı geçtik. Yarın umarım yarışı kazanırız. İyi bir mücadele olacak..” Rose’n Bowl rallisinde ikinci gün (Pazar) 6 özel etap geçilecek.

Türkiye Ralli Şampiyonası’na puan taşınamayan ralliye katılmakla BC Vision pilotları bu ay sonunda yapılacak olan Balkan Rally Kupası yarışı Çanakkale Rallisi öncesi el sıcaklıklarını korumayı hedefliyorlar. Sezonun ilk rallisi olan Ege’den sonra takımlar kupasında liderliği ele alan BC Vision, Çanakkale’de 6 ekiple yarışacaklarını açıklamıştı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top